Primera Division: Alaves - FC Sevilla

Analiza meciuri

Alaves – FC Sevilla

A doua zi a rundei cu numarul patru din Spania – Primera Division, aduce fata in fata doua formatii care sunt neinvinse in acest start de sezon. Alaves a adunat un numar de cinci puncte, in urma unei victorii cu Levante in deschidere si a altor doua remize, pe cand Sevilla are doua puncte in plus dupa ce a reusit doua victorii si o remiza cu Celta Vigo. Alaves a reusit sezonul trecut sa incheie la egalitate pe teren propriu cu Sevilla, insa in deplasare au pierdut cu scorul de 2-0.

Alaves

Partea defensiva a celor de la Alaves a dat dovada de o buna eficienta in urma celor trei etape, in care au primit un singur gol. Au debutat cu victorie pe teren propriu, 1-0 in compania celor de la Levante, a urmat o noua etapa acasa in care au remizat 0-0 cu Espanyon, ca in ultima runda sa termine 1-1 in deplasare la Getafe. Rezultate care cu siguranta le ofera un moral bun pentru partida din acesta seara, in care din nou ne putem astepta la un numar mic de goluri inscrise. Aripa stanga Burgui este singurul jucator important ce va absenta in aceasta partida.

FC Sevilla

Cu rezultatele obtinute in acest inceput de sezon, Sevilla s-a pozitionat deja in partea de sus a clasamentului. Si la fel ca si gazdele acestei intalnitiri au primit un singur gol, dar au fost mai eficienti in partea ofensiva marcand patru goluri. Deplasarea la Espanyol din deschidere a fost castigata cu 2-0, la Granada au invins la scor minim 1-0, ca in ultimul meci sa remizeze pe teren propriu 1-1 cu Celta Vigo. Atacantul mexican Chicharito este cea mai noua achizitie a clubului, insa cel mai probabil nu isi va face debutul in acesta seara.

{{notification_msg}}