Calificari Euro 2020: Anglia - Kosovo

Analiza meciuri

Anglia - Kosovo

Dupa trei partide jucate si tot atatea victorii obtinute, englezii ocupa prima pozitie a Grupei A. Insa supriza vine din partea reprezentativei Kosovo, care a reusit in urma victoriei cu Cehia, din cea de a patra saptamana, sa urce pe a doua pozitie a grupei. Anglia si Kosovo urmeaza a disputa prima intalnire oficiala.

Anglia

Dupa cum se si astepta, marea favorita a Grupei A din cadrul calificarilor pentru Euro 2020, Anglia nu a intampinat cel putin pana in acest moment nici un fel de emotie. Inaintea rundei cu numarul patru, englezii au un goloveraj de 14 goluri marcate si doar unul primit. Au debutat in fata Cehiei pe teren propriu cu 5-0, au primit gol in Muntenegru dar au incheiat partida reusind din nou sa inscrie de cinci ori, ca apoi in ultimul meci sa triumfe si in fata Bulgariei cu 4-0 pe teren propriu. Atacantul Harry Kane a fost omul meciului in ultima partida, reusind un hat-trick la care au contribuit si ajutor a doua penalty-uri. Se asteapta ca antrenorul Gareth Southgate sa efectueze cateva mici modificari fata de runda trecuta.

Kosovo

Cu toate ca abia in aceasta seara urmeaza sa intalneasca favorita grupei, putini s-ar fi asteptat ca dupa patru partide reprezentativa Kosovo sa fie neinvinsa. Fiind pentru prima data in grupele de calificare pentru un Campionat European, Kosovo a intrecut asteptarile. A debutat cu o remiza, 1-1 pe teren propriu cu Bulgaria, o noua remiza la acelasi scor a fost inregistrata in Muntenegru. Cu ceva noroc kosovitii au reusit si prima victorie, minutul 90+3 al depasarii din Bulgaria incheia partida la scorul de 3-2 in favoarea lor. A urmat duelul de pe teren propriu cu Cehia, si ca si in meciul precedent au fost condusi dar in cele din urma au revenit si au obtinut victoria, cu scorul de 2-1 de aceasta data. Atacantul lui Werder Bremen, Milot Rashica va absenta in acest duel.

{{notification_msg}}