Analiza meciuri - Pagina 418 - Blog

Analiza meciuri
35

Preliminariile Campionatului Mondial: Italia – Spania

Cu siguranta este derby-ul celei de-a doua runde din campania de calificare pentru Campionatul Mondial, tinand cont ca se intalnesc doua favorite la castigarea grupei si doua echipe cu pretentii mari in aceasta competitie. Totusi miza este mare si acum, deoarece ambele vor sa termine pe locul 1 in grupa.

  • Share
Analiza meciuri
50

Meci interesant în Brazilia: Santos – Fluminense

In perioada in care se vor juca unele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2018, vom avea si cateva dueluri din cel mai puternic campionat al Braziliei. Am ales sa facem analiza unui derby din etapa cu numarul 29, dintre Santos si Fluminense. 

  • Share
Analiza meciuri
215

Duel în Serie B: Carpi – AC Pisa

Ultimul meci al etapei cu numarul 7 din Serie B, este o intalnire intre Carpi, care a retrogradat din prima liga si Pisa, o echipa care a reusit dupa 8 ani sa promoveze in liga a doua. 

  • Share
Analiza meciuri
166

Confruntare interesantă în Serie A: AS Roma – Inter Milan

Ultimul meci al etapei cu numarul 7 din Serie A este un derby, pentru ca pe Stadionul Olimpico din Roma se vor intalni doua rivale, Roma si Inter. Aceste echipe ocupa locul 3, respectiv 4 in clasament, unde Inter are un punct mai mult, iar deasupra lor se afla Juventus si Napoli.

  • Share
417418419420421
{{notification_msg}}