Meci interesant în Brazilia: Santos – Fluminense

Analiza meciuri

Santos – Fluminense

In perioada in care se vor juca unele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2018, vom avea si cateva dueluri din cel mai puternic campionat al Braziliei. Am ales sa facem analiza unui derby din etapa cu numarul 29, dintre Santos si Fluminense. Aceste doua echipe sunt vecine in clasament, Santos ocupa locul 4 si are cu doua puncte mai mult decat oaspetii din Rio De Janiero, care sunt intr-o forma foarte buna, deoarece vin dupa o serie de 3 victorii consecutive in campionat. Santos a castigat si ea ultimele doua partide, asa ca va fi un meci interesant.

Santos

Cu siguranta Santos se gandeste la cel de-al treilea triumf la rand, mai ales ca evolueaza bine pe teren propriu. Jucatorii antrenorului Junior au obtinut 5 victorii consecutive acasa, 3 in campionat si doua in Cupa Braziliei, iar in partidele din deplasare au fost infranti tot de 5 ori si o data au castigat. Totusi, se afla pe pozitia a 4 a in clasament, la 4 puncte distanta de ocupanta locului 3, Atletico Mineiro si nu departe de echipele de pe primele locuri, Flamengo si Palmeiras. Pe de alta parte adversara Fluminense este in spatele ei si are cu doua puncte mai putin. Din acest motiv, credem ca va fi un duel echilibrat si de o mare importanta, avand in vedere ca mai sunt 10 etape pana la finalul campionatului. Antrenorul Junior mizeaza pe acelasi prim 11, in ultima vreme, insa acum nu se va putea baza pe cativa jucatori care vor lipsi, precum: Henrique, Lucas Lim, Alison, Bueno si Vecchio.

Fluminense

Am mentionat deja ca are un moral bun, dupa cele 3 victorii printre care s-a impus, in fata a doua contracanditate la pozitiile ce aduc calificarea in Copa Libertadores, Corinthians si Gremio. Dupa doua triumfuri la limita, in etapa precedenta a trecut de Sport Recife cu 3-1 si s-a apropiat la doua puncte de Santos. Asta nu inseamna ca va risca in aceasta partida aplicand o tactica foarte ofensiva. Ne asteptam ca antrenorul Culpi sa mizeze mai mult pe defensiva si sa incerce sa dea lovitura prin contraatacuri rapide. Ramane de vazut cine va apara poarta, deoarece Cavalieri acuza unele accidentari si tot din acest motiv vor lipsi Durado si Jonathan.

{{notification_msg}}