Duel în Serie B: Carpi – AC Pisa

Analiza meciuri

Carpi – AC Pisa

Ultimul meci al etapei cu numarul 7 din Serie B, este o intalnire intre Carpi, care a retrogradat din prima liga si Pisa, o echipa care a reusit dupa 8 ani sa promoveze in liga a doua. Trebuie sa adaugam ca s-au intalnit ultima data acum doi ani in Cupa Italiei si Pisa s-a impus acasa cu 2-1.

Carpi

Intre timp, Carpi a progresat foarte mult si in sezonul trecut a fost aproape sa scape de retrogradare, insa din nefericire a terminat pe locul 18, avand cu un punct mai putin decat Palermo si Udinese. In aceasta vara a facut cateva modificari in lot, dar tot antrenorul Castori a ramas pe banca tehnica, ceea ce inseamna ca are incredere conducerea clubului in el in continuare si isi pune sperante ca o va duce pe Carpi din nou in Serie A. Totusi situatia nu e chiar roz acum, dupa primele 6 etape, ocupa doar pozitia a 7 a si este la 6 puncte distanta de liderului Cittadella. Pe de alta parte, a fost eliminata la inceputul sezonului din Cupa, de catre Perugia. In etapa precedenta a reusit sa castige si sa puna capat unei serii slabe de rezultate, cu 3 remize si o infrangere. A castigat cu 2-1 in fata celor de la Entella, asadar cu siguranta antrenorul va trimite acelasi prim 11 in teren si in partida cu Pisa. O veste buna este aceea ca toti jucatorii sunt apti inaintea duelului de luni seara.

AC Pisa

Am mentionat deja ca oaspetii din Pisa au revenit in liga a doua, dupa o pauza de 8 sezoane si asta se datoreaza in mare parte antrenorului Gattuso, care a preluat echipa in august, anul trecut. Fostul jucator a lui AC Milan, dar si al echipei nationale a Italiei si-a castigat respectul in fata jucatorilor, dupa ce a promovat cu echipa in Serie B, iar acum are misiunea de a face un punctaj bun. In Cupa s-a calificat in runda cu numarul 3, asta dupa ce a eliminat-o pe Salernitana si pe Brescia. Trebuie sa precizam ca in primele 6 etape din campionat, a inregistrat 3 victorii, doua remize si o data a fost infranta, asadar in prezent este pe pozitia a 4 a, la 4 puncte in spatele liderului Cittadella. In etapa trecuta a triumfat acasa cu 2-1, in meciul cu Ascoli, iar inainte de asta a terminat la egalitate fara goluri, in deplasarea de la Frosinone. Singurul absent va fi fundasul Polverini, deoarece este accidentat.

{{notification_msg}}