Analiza meciuri - Pagina 419 - Blog

Analiza meciuri
61

Derby în Premier League: Tottenham – Manchester City

Este un derby al etapei a 7 a din Premier League, avand in vedere ca echipa londoneza de pe White Hart Lane o va intalni pe Manchester City. Aceste doua echipe ocupa primele doua pozitii din clasament, lider fiind Manchester City, care are un avantaj de 4 puncte fata de Tottenham. 

  • Share
Analiza meciuri
211

Derby în Bundesliga: Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund

Este un derby al etapei, chiar daca echipa gazda nu este in cea mai buna forma. Ambele sunt prezente in grupele Champions League, unde Bayer Leverkusen a remizat de doua ori, in timp ce Borussia Dortmund are o victorie si o data a terminat la egalitate. 

  • Share
Analiza meciuri
72

Meci interesant în Premier League: Swansea – Liverpool

Doua echipe cu evolutii diferite in ultima perioada, se vor intalni sambata, intr-un meci din etapa cu numarul 7, din Premier League. In ultimele 5 partide, Swansea a pierdut de 4 ori si a remizat o data, in timp ce Liverpool a inregistrat 4 victorii si un meci l-a terminat la egalitate.

  • Share
Analiza meciuri
168

Bătălie pentru puncte în Serie A: Udinese – Lazio

In cadrul etapei cu numarul 7 din cel mai puternic campionat de fotbal italian, avem o intalnire interesanta intre doua vechi rivale, Udinese si Lazio. In prezent, oaspetii din Roma sunt mai bine pozitionati in clasament, ocupand locul 6, in timp ce Udinese este doar pe pozitia a 14 a, la 3 puncte distanta.

  • Share
418419420421422
{{notification_msg}}