Analiza meciuri - Pagina 421 - Blog

Analiza meciuri
151

Uefa Champions League: SSC Napoli – SL Benfica

Este un derby al grupei B din Champions League, avand in vedere ca ambele echipe au obtinut rezultate pozitive in prima partida, Napoli a invins-o pe Dynamo Kiev, iar Benfica a remizat cu turcii de la Besiktas. Atat Napoli, cat si Besiktas se descurca bine in campionat, avand in vedere ca nu au suferit nici un esec pana acum.

  • Share
Analiza meciuri
250

Uefa Champions League: Atletico Madrid – Bayern Munchen

Este un alt duel spectaculos din grupele Champions League, in care se intalneste o finalista cu o semifinalista din sezonul trecut. Atletico a oprit-o pe Bayern in semifinala editiei trecute, dupa ce in partida din Madrid a castigat cu 1-0, iar in Munchen a fost infranta cu 2-1.

  • Share
Analiza meciuri
32

Uefa Champions League: Borussia Dortmund – Real Madrid

Este un super duel intre doua echipe care au preluat primele pozitii si ne asteptam sa le vedem acolo pana la terminarea fazei grupelor, ceea ce inseamna ca se vor califica mai departe. 

  • Share
Analiza meciuri
274

Duel echilibrat în Spania: Alaves - Granada

Ambele echipe sunt pozitionate in partea de jos a clasamentului, ceea ce nu este surprinzator avand in vedere ca ne-am obisnuit sa o vedem pe Granada in ultimele sezoane luptandu-se pentru evitarea retrogradarii, iar Alaves este o nou promovata in La Liga. 

  • Share
420421422423424
{{notification_msg}}