Duel echilibrat în Spania: Alaves - Granada

Analiza meciuri

Alaves – Granada

Ambele echipe sunt pozitionate in partea de jos a clasamentului, ceea ce nu este surprinzator avand in vedere ca ne-am obisnuit sa o vedem pe Granada in ultimele sezoane luptandu-se pentru evitarea retrogradarii, iar Alaves este o nou promovata in La Liga. Totusi Alaves este echipa care a invins-o pe Barcelona pe Camp Nou, fiind singura victorie din acest sezon. A mai remizat de 3 ori si a fost infranta in etapa precedenta. Granada inca nu a reusit sa castige vreun meci, dar a terminat la egalitate de doua ori, asa ca nu e de mirare ca se afla pe un loc retrogradabil.

Alaves

A fost invinsa prima data in noul sezon, in etapa precedenta si pana acum a intalnit-o in deplasare pe Barcelona, Valencia si Atletico Madrid. Alaves a jucat acasa cu echipe mai slab cotate precum Deportivo La Coruna si Sporting Gijon, remizand cu ambele, fara goluri. Se chinuie sa marcheze cu toate ca au trecut 5 etape, asa ca nu va avea un meci usor nici cu Granada. Putea sa evite infrangerea cu Valencia, pentru ca a primit un gol din penalty in ultimele minute. Era de asteptat ca antrenorul Pellegrino sa nu modifice primul 11 dupa victoria cu Barcelona. Dupa egalul cu Deportivo, antrenorul a facut cateva schimbari in echipa de start, care au dat rezultat. Toquero a fost cel care a inscris in partida cu Valencia, din pasa lui Katai, fiind doi jucatori care in primele meciuri au fost rezerve. Probabil ii vom vedea pe Torres si Krsticic inca din primul minut.

Granada

Se pare ca va fi un nou sezon greu pentru Granada in care o vom vedea luptandu-se pentru a ramane in La Liga. Nu va fi pentru prima data asa ca nu trebuie sa se ingrijoreze, tinand cont ca dupa 5 etape nu a obtinut nici o victorie si nu a intalnit cei mai puternici adversari. A remizat cu Villarreal si a fost infranta de Athletic Bilbao in etapa trecuta. Intre aceste doua meciuri Granada a mai avut parte de doua esecuri, cu Eibar si Las Palmas si a obtinut un punct din disputa de pe terenul lui Betis, unde a avut un avantaj de doua goluri. Trebuie sa precizam ca noul antrenor este Paco Jemez si un alt lucru care ar fi de punctat, e ca Granada a marcat in fiecare partida cel putin un gol. In 3 dueluri, mijlocasul Carcela-Gonzales a inscris de doua ori si cu siguranta va fi titular si in meciul cu Alaves. Antrenorul Jemez este inca in cautarea unei tactice castigatoare, deoarece a modificat de cateva ori primul 11. Este posibil sa-l vedem si pe fundasul R.Vezo in echipa de start. 

{{notification_msg}}