Analiza meciuri - Pagina 417 - Blog

Analiza meciuri
25

Preliminariile Campionatului Mondial: Polonia – Danemarca

Un alt meci interesant din Grupa E, este intalnirea dintre Polonia si Danemarca, care alaturi de Romania se vor lupta pentru locurile ce vor duce direct la Cupa Mondiala din Rusia. Totusi si Muntenegru, Armenia si Kazakhstan pot pune probleme in aceasta grupa.

  • Share
Analiza meciuri
270

Preliminariile Campionatului Mondial: Ungaria – Elvetia

Este o confruntare intre doua echipe nationale care au reusit sa treaca de grupe la Euro 2016, fiind o performanta pentru Ungaria, in timp ce elvetienii isi doreau mai mult. Elvetia a fost oprita de Polonia dupa loviturile de la 11 metri, iar ungurii au fost invinsi la scor, de catre Belgia.

  • Share
Analiza meciuri
85

Preliminariile Campionatului Mondial: Franta – Bulgaria

Cu 20 de ani in urma era considerat un derby si Franta nu era favorita, cum este acum. Generatia de aur a nationala Bulgariei nu mai e, iar Franta este vice-campioana Europei si cu siguranta isi doreste sa faca o figura frumoasa si la Cupa Mondiala din 2018. 

  • Share
Analiza meciuri
251

Preliminariile Campionatului Mondial : Turcia – Ucraina

Va fi un meci interesant joi seara la Konya, unde nationala Turciei se va duela cu Ucraina, in runda a doua din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Ambele au fost prezente in aceasta vara la Euro 2016, dar au fost eliminate in faza grupelor.

  • Share
416417418419420
{{notification_msg}}