Analiza meciuri - Pagina 416 - Blog

Analiza meciuri
249

Preliminariile Campionatului Mondial: Albania – Spania

Acest duel al Grupei G, ne aduce fata in fata in runda a treia, doua nationale care sunt pe primele locuri, avand in vedere ca Albania a obtinut numarul maxim de puncte pana acum, iar Spania a remizat cu Italia si are 4 puncte.

  • Share
Analiza meciuri
137

Preliminariile Campionatului Mondial: Serbia – Austria

In Grupa D, 4 echipe nationale au cate 4 puncte dupa primele doua partide, iar Serbia si Austria se vor intalni la Belgrad, in runda cu numarul 3. Serbia este intr-o forma mai buna, deoarece vine dupa o serie de 4 victorii si doua remize, in timp ce Austria a aratat in ultimele doua dispute ca este o echipa mai puternica decat cea care a fost la Euro 2016.

  • Share
Analiza meciuri
59

Preliminariile Campionatului Mondial: Slovenia – Slovacia

S-au intalnit in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010, iar acum se vor lupta pentru a ajunge la turneul final din Rusia, in 2018. Ambele nationale au inceput slab aceasta campanie de calificare, Slovenia a remizat cu Lituania, iar Slovacia a pierdut pe teren propriu cu Anglia, asa ca va fi un duel interesant, pentru ca orice punct este foarte valoros.

  • Share
Analiza meciuri
77

Preliminariile Campionatului Mondial: Germania – Cehia

Acestea sunt cele doua favorite din grupa, insa de la Germania sunt asteptari sa ramana lider pana la finalul campaniei, iar orice punct pierdut este considerat un esec pentru nemti.

  • Share
415416417418419
{{notification_msg}}