Meci interesant în Premier League: Swansea – Liverpool

Analiza meciuri

Swansea – Liverpool

Doua echipe cu evolutii diferite in ultima perioada, se vor intalni sambata, intr-un meci din etapa cu numarul 7, din Premier League. In ultimele 5 partide, Swansea a pierdut de 4 ori si a remizat o data, in timp ce Liverpool a inregistrat 4 victorii si un meci l-a terminat la egalitate. Din acest motiv, oaspetii de pe Anfield ocupa pozitia a 4 a in clasament, iar galezii sunt la noua puncte in spate, pe locul 17. Trebuie sa va reamintim ca in sezonul trecut Swansea a invins-o pe Liverpool cu 3-1 pe teren propriu si asta ii face pe galezi optimisti inaintea acestui duel.

Swansea

Dupa o serie negativa de 4 infrangeri, etapa trecuta a reusit sa remizeze. Egalul s-a conturat pe teren propriu cu Chelsea, asa ca jucatorii lui Swansea spera la un nou rezultat pozitiv. Pentru ca acest lucru sa fie posibi, va trebui sa fie foarte atenta in aparare, deoarece in precedentele doua partide a primit 5 goluri de la Manchester City, prima data in Cupa Ligii si apoi in Premier League. Inainte de asta a mai fost infranta in campionat de Southampton, Hull, Leicester si Burnley. Fanii echipei sunt total nemultumiti, asa ca antrenorul Guidolin va schimba mai multi jucatori in primul 11, inaintea disputei cu Liverpool. Dyer va lipsi, pentru ca este accidentat si probabil il vom vedea in teren pe Fernandez.

Liverpool

Vine dupa o serie de 4 victorii consecutive, una in Cupa Ligii si 3 in campionat. Referitor la Premier League, jucatorii antrenorului Klopp au remizat 1-1 in deplasarea de la Tottenham, dupa care au fost invinsi surprinzator de nou promovata Burnley. Liverpool s-a impus acasa in fata lui Hull si Leicester, iar in deplasare a triumfat pe Stamford Bridge. Trebuie sa adaugam, ca a marcat 14 goluri in ultimele 4 victorii, asa ca ne asteptam din nou, ca antrenorul Klopp sa foloseasca o tactica ofensiva. Probabil Lovren va fi in echipa de start, in locul lui Klavan. Referitor la absenti, sunt accidentati fundasii Gomez si Sakho.

{{notification_msg}}