ˆ

Confruntare în Premier League: Everton – Arsenal

Doua rivale se vor intalni marti seara in cadrul etapei cu numarul 16 din Premier League. Echipa gazda, Everton, ocupa locul 9 in clasament, din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme, in timp ce Arsenal are cu 14 puncte mai mult si se afla pe pozitia secunda.

[…]

Duel echilibrat în La Liga: Villarreal - Atletico Madrid

La finalul acestei etape din La Liga avem un derby intre locurile 4 si 5. Atletico are cu doua puncte mai mult, insa multa lume se astepta sa o vada mai sus. Villarreal este intr-o scadere de forma in campionat, fiindca nu a castigat ultimele 3 partide , insa a reusit sa se califice in saisprezecimile Europa League, dupa ce a terminat pe pozitia secunda in grupa.

[…]

Derby în Portugalia: SL Benfica – Sporting Lisabona

Super derby in prima liga din Portugalia, in care liderul Benfica are cu doua puncte mai mult decat ocupanta locului 2, Sporting. Rivala Porto a rama in spate, insa inaintea acestui duel cele doua echipe din Lisabona nu sunt in cea mai mare forma.

[…]

Meci interesant în Ligue 1: Paris Saint-Germain – OGC Nice

Duminica vom avea un duel grozav in etapa cu numarul 17 din cel mai puternic campionat al Frantei, in care fosta campioana PSG o va intalni pe Nice, echipa aflata la egalitate de puncte cu liderul Monaco. PSG ocupa locul 3 si are cu 4 puncte mai putin. 

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1888sport logo888sport1000 RON
2NetBet logoNetBet500 RON
3Betfair logoBetfair500 RON
4Fortuna logoFortuna300 RON
5Unibet logoUnibet250 RON
6Baumbet logoBaumbet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON