Analiza meciuri - Pagina 318 - Blog

Analiza meciuri
39

Ultima etapă din Turcia: Trabzonspor – Bursaspor

Ocupanta locului 6, Trabzonspor, se va intalni cu echipa de pe pozitia a 15 a Bursaspor in ultima etapa din prima liga turca. Oaspetii cu doua puncte mai mult decat Rizespor aflata pe locul 16 si este clar ca una din ele va retrograda.

  • Share
Analiza meciuri
16

Finala Champions League: Juventus – Real Madrid

Marea finala Champions League este un duel intre doua echipe fantastice, care au avut parte de un sezon de success si castigarea trofeului va fi cireasa de pe tort. Pentru Juventus este oportunitatea sa puna in vitrina cel de-al treilea trofeu, dupa titlu si Cupa.

  • Share
Analiza meciuri
224

Meci amical: Franţa – Paraguay

Este un duel de pregatire pentru ambele echipe inaintea meciurilor din preliminariile pentru Campionatul Mondial si cu siguranta antrenorii vor profita de aceasta oportunitate ruland mai multi jucatori. Diferenta e ca Franta va juca curand in Suedia, in timp ce Paraguay va mai juca o partida de pregatire cu Peru.

  • Share
Analiza meciuri
250

Duel în Major League Soccer: Portland Timbers – San Jose Earthquakes

In primul meci din MLS din care se vor juca sambata, se vor intalni doua echipe din partea de sus a clasamentului din liga de vest. Portland se afla pe locul 5, dar are mai are o partida de disputat, fata de adversara San Jose, care ocupa pozitia a 4 a. 

  • Share
317318319320321
{{notification_msg}}