Duel în Major League Soccer: Portland Timbers – San Jose Earthquakes

Analiza meciuri

Portland Timbers – San Jose Earthquakes

In primul meci din MLS din care se vor juca sambata, se vor intalni doua echipe din partea de sus a clasamentului din liga de vest. Portland se afla pe locul 5, dar are mai are o partida de disputat, fata de adversara San Jose, care ocupa pozitia a 4 a. In ultimele 5 confruntari directe Portland a bifat 3 victorii, iar San Jose s-a de doua ori, ultima data cu 3-0.

Portland Timbers

Se gandeste doar la cele 3 puncte din partida de acasa cu San Jose, mai ales ca isi va depasi adversara in clasament si va pune capat seriei negative de 3 infrangeri si doua remize. Dupa un start grozav de sezon, jucatorii antrenorului Porter au intrat intr-o mica criza de rezultate, care a inceput cu esecul suferit in fata celor de la San Jose, dupa care au mai fost invinsi de Montreal si Seattle si a terminat la egalitate cu Atlanta. Trebuie sa precizam ca evolueaza mai slab in deplasare, decat atunci cand are sprijinul fanilor. O veste buna e ca va reveni pe teren Chara. Pe de alta parte antrenorul nu va putea conta pe Myers, Attinella si Zemanski.

San Jose Earthquakes

Oaspetii din San Jose sunt pe locul 4 in liga de vest inaintea acestui duel si dupa victoria din deplasare cu 1-0 in fata lui Dallas, a pierdut acasa cu 4-2 disputa cu LA Galaxy. Acel esec a fost primul de pe teren propriu in acest sezon si nu-l poate uita repede, pentru ca a incasat 4 goluri. Acum va incerca sa-si ia revansa in fata celor de la San Jose, insa jucatorii antrenorului Kinnear trebuie sa se concentreze la maxim, fiindca vor avea un meci greu. Pe lista accidentatilor se afla: Wynne, Salinas, Francis, Godoy, Amarikwa si Cummings.

{{notification_msg}}