Finala Cupei Austriei: Rapid Viena – Salzburg

Analiza meciuri

Rapid Viena – Salzburg

Doua echipe bune din fotbalul austriac se vor intalni in finala Cupei, care va avea loc in Klagenfurt joi seara. Salzburg este din nou campioana, iar Rapid Viena a terminat pe pozitia a 5 a si va fi singura sansa sa se califice in Europa League. In ultimele 3 confruntari directe s-a impus Salzburg, asa ca echipa din Viena va trebuie sa joace la cel mai inalt nivel daca isi doreste trofeul.

Rapid Viena

Are un moral bun, deoarece vine dupa 4 victorii consecutive. Ultima data a pierdut chiar cu Salzburg in deplasare cu 1-0 in campionat, iar inainte de acest meci a castigat in semifinala Cupei acasa cu Linz, cu scorul de 2-1. Asadar, jucatorii antrenorului Djuricin pot face o figura frumoasa in finala de joi seara. Totusi am mentionat ca este nevoita sa evolueze la cel mai inalt nivel daca vrea sa o invinga pe campioana Salzburg. Probabil va juca defensiv, incercand sa dea lovitura pe contraatacuri rapide. Fundasii Dibon si Schosswendter au marcat in partida precedenta cu St.Polten pe care a castigat-o cu 2-1. Din cauza accidentarilor vor absenta Mocinic, Schobesberger, M.Hofmann, Kvilitaia si Schaub.

Salzburg

A dominat fotbalul austriac in ultima vreme, castigand 4 titluri la rand, iar acum va incerca obtina si Cupa asa cum a facut-o in precedentele 3 sezoane. In ultimele 10 meciuri Salzburg a bifat 8 victorii, o remiza si o singura data a fost infranta. Dupa ce a castigat campionatul, a rulat jucatorii in fiecare duel. Cu siguranta antrenorul Garcia va folosi cel mai puternic prim 11 pe care il are la dispozitie, pentru a castiga Cupa. Moralul echipei este ridicat, fiindca a incheiat campionatul cu 4 triumfuri la rand. Tetteh, Sorrensen si Schlager vor fi absenti, pentru ca acuza unele accidentari.

{{notification_msg}}