Play-off Serie B: AC Perugia – Benevento

Analiza meciuri

AC Perugia – Benevento

A doua mansa din semifinala pentru promovare in prima liga dintre Perugia si Benevento se va disputa marti seara. Benevento are un moral mai bun, fiindca a castigat cu 1-0 in tur, acum 3 zile. Asadar, Perugia este obligata sa joace ofensiv asa cum a facut-o atunci cand s-au intalnit pe teren propriu in campionat si s-a impus cu 3-1.

AC Perugia

Acea victorie a fost unul dintre motivele pentru care Perugia a terminat campionatul pe un loc mai sus ca Benevento, avand in vedere ca aceste doua echipe erau la egalitate de puncte, insa diferenta a fost facut de golaveraj. Prin urmare Benevento s-a clasat pe locul 5, iar Perugia pe pozitia a 4 a. Jucatorii Perugiei sunt mai odihniti pentru ca s-au calificat direct in semifinala. In prima mansa Benevento s-a impus cu 1-0, punand capat unei serie de 7 victorii la rand a adversarilor. Ne asteptam ca antrenorul Bucchi sa foloseasca o tactica cat mai ofensiva, tinand cont ca a facut mai multe modificari in primul 11, fata de partida tur. Fundasul Belmonte si portarul Rosati vor lipsi din cauza ca sunt accidentati.

Benevento

Este incantat de victoria din prima mansa, fiind a doua la rand pe teren propriu din acest play-off. Jucatorii antrenorului Baroni au trecut de Spezia in sferturi, iar in disputa din turul semifinalei, a invins-o cu 1-0 pe Perugia, multumita golului marcat de Chibsah. Va fi un meci interesant, tinand cont ca in campionat a pierdut cu 3-1 in deplasare la Perugia. Probabil o vom vedea jucand mai defensiv, incercand sa marcheze pe contraatac, deoarece adversara sa este nevoita sa atace. Din cauza accidentarilor vor absenta Ciciretti si Venuti.

{{notification_msg}}