Analiza meciuri - Pagina 321 - Blog

Analiza meciuri
299

Finala Cupei Regelui Spaniei: FC Barcelona – Alaves

Nimeni nu se astepta ca Alaves sa ajunga in aceasta finala, doarece o mare parte a campionatului a fost in partea de jos a clasamentului, dar totusi a reusit sa termine undeva la mijloc. Pe de alta parte Barcelona este dezamagita ca a ratat castigarea titlului si cu siguranta Cupa nu o va consola.

  • Share
Analiza meciuri
228

Finala FA Cup: Arsenal – Chelsea

Una din cele mai interesante competitii din Anglia FA Cup se sfarseste si in finala se vor intalni doua echipe din Londra, Arsenal si Chelsea. Este a doua sansa pentru echipa de pe Stamford Bridge sa castige inca un trofeu, avand in vedere ca a obtinut titlul in Premier League.

  • Share
Analiza meciuri
277

Play-off 2.Bundesliga: Jahn Regensburg - 1860 Munchen

Poate fi un duel foarte interesant pentru un loc in 2.Bundesliga, fiindca Regensburg a surprins pe toata lumea cu meciuri bune facute pana acum in acest play-off. Pe de alta parte 1860 Munchen este o mare dezamagire a ligii secunde, deoarece la inceput a anuntat ca se lupta pentru primele pozitii, iar la final s-a aflat la subsolul clasamentului.

  • Share
Analiza meciuri
158

Meci intersant în Serie B: Carpi – Frosinone

Dupa ce acum 4 zile jucatorii lui Carpi au eliminat-o pe Cittadella, o vor intalni vineri seara pe Frosinone in semifinala din play-off. Aceste doua echipe au fost prezente in prima liga in urma cu doua sezoane, insa au revenit in Serie B, unde Frosinone a evoluat mai bine, terminand pe locul 3, iar Carpi pe pozitia a 7 a.

  • Share
320321322323324
{{notification_msg}}