Meci intersant în Serie B: Carpi – Frosinone

Analiza meciuri

Carpi – Frosinone


Dupa ce acum 4 zile jucatorii lui Carpi au eliminat-o pe Cittadella, o vor intalni vineri seara pe Frosinone in semifinala din play-off. Aceste doua echipe au fost prezente in prima liga in urma cu doua sezoane, insa au revenit in Serie B, unde Frosinone a evoluat mai bine, terminand pe locul 3, iar Carpi pe pozitia a 7 a. Diferenta dintre ele era de 42 de puncte la finalul campionatului. In precedentele confruntari directe, Frosinone s-a impus acasa cu 1-0, iar pe terenul celor de la Carpi, meciul s-a terminat la egalitate fara goluri.

Carpi

Nu a pierdut duelul de acasa cu Frosinone si cu siguranta va incerca sa obtina un rezultat bun in prima mansa din semifinala, pentru ca o va astepta un meci greu luni seara, in deplasare. Jucatorii antrenorului Castori se pot lauda cu o serie de 4 victorii consecutive pe teren propriu si cu triumful de acum cateva zile din sferturile de finala ale acestui play-off. A fost cel de-al 6 lea meci la rand fara esec pentru Carpi, asadar Castori va folosi o tactica asemanatoare si in partida cu Frosinone si probabil va incepe cu aceeasi echipa de start. Romagnoli este in continuare accidentat si Poli il va inlocui.

Frosinone

A fost foarte aproape de o promovare directa in Serie A , terminand la egalitate de puncte cu Verona, iar acum va incerca sa-si indeplineasca obiectivul prin acest play-off. Infrangerea din deplasare cu Benvento a incurcat-o, iar victoria din ultima etapa cu Pro Vercelli nu a mai putut fi de mare folos. Totusi jucatorii antrenorului Marino au inregistrat a 3 a victorie consecutiva acasa si Frosinone este una din cele mai bune echipe atunci cand evolueaza pe teren propriu. In schimb in deplasare a bifat un triumf in ultimele 5 dueluri. Din cauza accidentarlor vor lipsi Kragl si Brighenti, insa o veste buna e ca va reveni mijlocasul Gori.

{{notification_msg}}