Analiza meciuri - Pagina 322 - Blog

Analiza meciuri
45

Duel interesant în Olanda: AZ Alkmaar – FC Utrecht

Este o finala pentru un loc de Europa Leaguea, intre doua echipe care ne asteptam sa ajunga in aceasta faza. Utrecht a terminat pe 4, iar AZ Alkmaar pe pozitia a 6 a, la 13 puncte in spate. Alkmaar a pierdut in finala Cupei, apoi a obtinut doua victorii in campionat, iar Utrecht a bifat 3 triumfuri in ultimele confruntari, inainte de play-off.

  • Share
Analiza meciuri
5

Finala Europa League: Ajax Amsterdam - Manchester United

Asa dupa cum multa lume se astepta, Manchester United este aproape de castigarea trofeului. Ultimul obstacol pe care il mai are de trecut, este Ajax Amsterdam. Aceste doua echipe se vor intalni miercuri seara in Suedia, mai exact in orasul Solna.

  • Share
Analiza meciuri
22

Confruntare în Premier League: Arsenal – Everton

In cea de-a doua zi a weekend-ului se vor juca toate meciurile din ultima etapa a campionatului Premier League. Ramane de vazut daca Arsenal va prinde un loc de Champions League, fiindca Everton si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League.

  • Share
Analiza meciuri
66

Meci interesant în Ligue 1: Olympique Marseille – SC Bastia

Este un meci important din ultima etapa a campionatului Frantei Ligue 1, avand in vedere ca Marseille isi doreste sa-si pastreze pozitia a 5 a, care duce in Europa League, iar Bastia are nevoie de un miracol pe Stadionul Velodrome pentru a scapa de retrogradare.

  • Share
321322323324325
{{notification_msg}}