Analiza meciuri - Pagina 324 - Blog

Analiza meciuri
12

Duel interesant în Jupiler League: KV Oostende – Club Brugge

Finalul campionatului se apropie si Anderlecht va fi castigatoarea titlului, in timp ce Club Brugge va incerca sa-si apere pozitia secunda, iar Oostende tinteste locul 4, pentru a participa in Europa League. Mai sunt sanse matematice ca Brugge sa devina campioana, insa totusi se afla la 4 puncte distanta de lider.

  • Share
Analiza meciuri
182

Derby în Rusia: Zenit St.Petersburg – FC Krasnodar

Mai sunt doua etape pana la finalul campionatului si putem spune ca acest meci este un derby, deoarece ambele lupta pentru a ajunge in cupele europene. In prezent Zenit este pe 3, loc ce duce in Europa League si isi doreste sa termine pe pozitia secunda pentru a juca in Champions League in sezonul urmator. Krasnodar se gandeste la Europa League, deoarece se afla pe locul 4.

  • Share
Analiza meciuri
45

Confruntare în Premier League: Manchester City – West Bromwich

Tot ce a mai ramas de aflat din Premier League, e cine va partica in competitiile europene, pentru ca stim cu totii ca Chelsea si-a asigurat titlul de campioana. Manchester City are nevoie de o victorie pentru a urca pe locul 3, ocupat in prezent de Liverpool si astfel se va califica direct in grupele Champions League.

  • Share
323324325326327
{{notification_msg}}