Play-off 2.Bundesliga: Jahn Regensburg - 1860 Munchen

Analiza meciuri

Jahn Regensburg - 1860 Munchen

Poate fi un duel foarte interesant pentru un loc in 2.Bundesliga, fiindca Regensburg a surprins pe toata lumea cu meciuri bune facute pana acum in acest play-off. Pe de alta parte 1860 Munchen este o mare dezamagire a ligii secunde, deoarece la inceput a anuntat ca se lupta pentru primele pozitii, iar la final s-a aflat la subsolul clasamentului. Regensburg a terminat campionatul cu 3 victorii consecutive, iar 1860 Munchen a triumfat o singura data in ultimele 8 confruntari. Aceste doua echipe nu s-au mai intalnit din 2012, cand scorul a fost egal 1-1 in Regensburg si 1-0 pentru gazde in Munchen.

Jahn Regensburg

Datorita evolutiilor bune pe care le-a avut, este aproape de o promovare in 2.Bundesliga, de unde a retrogradat in 2013. In sezonul trecut a terminat pe locul 3 in liga a 3 a, iar acum in play-off a jucat foarte bine. Cu doi ani in urma a fost eliminata din play-off, dupa ce a terminat pe prima pozitie in campionatul regional, dar de aceasta data o putem vedea promovand in liga secunda. Cea mai mare parte a sezonului era undeva la mijlocul clasamentului, insa a avut o serie de 9 meciuri fara infrangere, care a lansat-o in lupta pentru primele locuri. Se poate mandri ca fiind cea mai eficienta echipa din liga, deoarece antrenorul Herrlich a facut modificari in primul 11, doar atunci cand s-a confruntat cu accidentarile si suspendarile unor jucatori. Nandzik si Ziereis vor absenta, fiindca sunt accidentati.

1860 Munchen

Cu o echipa experimentata, 1860 Munchen a inceput sezonul cu pretentii mari si a anuntat ca se va lupta pentru primele 3 locuri, dar dupa 10 etape s-a indepartat de obiectiv din cauza esecurilor suferite si a cazut in partea de jos a clasamentului, iar ultimele partide au dus-o aproape de retrogradare. A evoluat foarte slab, pierzand multe meciuri, la fel cum a facut-o si in ultima partida contra celor de la Heidenheim. Totusi putea evita acest play-off, deoarece a fost in avantaj, dar a primit doua goluri si a pierdut. A fost infranta cu acelasi rezultat si de Bochum pe teren propriu si putea retrograda direct. Nici venirea noului antrenor Pereira cu jucatorii Aignera, Molders si Olic nu au ajutat-o. Pe lista accidentatilor se afla Boenischa, Amiltona, Uduokhaia si Andradea.

{{notification_msg}}