Blog - Pagina 615

Analiza meciuri
210

Duel interesant în Bundesliga: Schalke 04 - VfB Stuttgart

Acum cateva etape diferenta de puncte dintre aceste echipe era cu mult mai mare decat in prezent, 6 puncte. Acest lucru nu s-a intamplat din cauza ca a evoluat slab Schalke, ci cealalta echipa a fost de-a dreptul magnifica in ultimele 7 etape, inregistrand doar doua egaluri si restul victorii.

  • Share
Analiza meciuri
188

Confruntare puternică în La Liga: Atletico Madrid - Villarreal

Este un derby al etapei, deoarece va fi o dispusta intre locul 2 ocupat de Atletico si Villarreal aflata pe pozitia  a 4 a. Gazdele au 5 puncte in plus, dar ambele sunt intr-o situatie buna, pentru ca Atletico este pozitionata inaintea rivalei Real Madrid, iar Villarreal ocupa un loc ce duce in Champions League.

  • Share
Analiza meciuri
138

Derby în Țara Bascilor: Athletic Bilbao - Real Sociedad

Athletic se afla intr-o forma mai buna inaintea acestui derby. In campionat este pe locul 8, dar trebuie sa mentionam ca evolueaza si in Europa League. Real Sociedad este pozitionata la mijlocul clasamentului, pe locul 10, la 5 puncte de Athletic si nu demult a fost eliminata din Cupa Spaniei. 

  • Share
Analiza meciuri
23

Derby in Italia: Hellas Verona - Chievo Verona

Este un derby al orasului Verona din etapa cu numarul 26 din Serie A. Va fi diferit fata de sezonul trecut, pentru ca acum este o diferenta mare de 16 puncte intre ele, Chievo fiind pe pozitia a 12 a, iar Verona se afla pe ultimul loc de mult timp si pare a fi condamnata la retrogradare.

  • Share
613614615616617
{{notification_msg}}