Duel interesant în Bundesliga: Schalke 04 - VfB Stuttgart

Analiza meciuri

Schalke 04 - VfB Stuttgart

Acum cateva etape diferenta de puncte dintre aceste echipe era cu mult mai mare decat in prezent, 6 puncte. Acest lucru nu s-a intamplat din cauza ca a evoluat slab Schalke, ci cealalta echipa a fost de-a dreptul magnifica in ultimele 7 etape, inregistrand doar doua egaluri si restul victorii. Stuttgart a fost eliminata din Cupa Germaniei in sferturi, si Schalke mult mai devreme, dar este prezenta in Europa League si Joia trecuta a obtinut un rezultat bun in Donetsk. In etapa trecuta Stuttgart a invins-o pe ocupanta locului 3, Hertha, iar Schalke a pierdut. In intalnirea din tur Schalke a plecat victorioasa din Stuttgart, rezultatul fiind 1-0. Sezonul trecut scorul s-a terminat 3-2 pentru Schalke in Gelsenkirchen.

Schalke 04

Joaca in doua competitii, in campionat oscileaza, iar in Europa League s-a intors cu o remiza dupa meciul din deplasare cu Sahtior Donetsk si are sanse pentru calificarea in faza urmatoare. Nu trebuie sa primeasca gol acasa in returul cu ucranienii, deoarece primul meci a fost 0-0, jucand doar la egal, fara atacantul Huntelaar si fara di Santo in primul 11. Singurul varf a fost Choupo-Moting, iar pe final a intrat Huntelaar care nu a mai avut timp sa inscrie. Etapa trecuta a pierdut acasa la Mainz cu 2-1. Ne asteptam ca in acest duel sa joace mai ofensiv, cu Huntelaar si Choupo-Moting in echipa de start.

VfB  Stuttgart

Intr-un timp scurt, Stuttgart a parasit zona retrogradabila si s-a distantat la 7 puncte, lucru ce-i ofera sigaranta de care avea nevoie in disputele urmatoare. Stuttgart este cea mai periculoasa echipa in acest retur de campionat, in ultimele 5 etapa obtinand doar victorii. A fost eliminata din Cupa Germaniei de catre Borussia Dortmund. Antrenorul Kramny a gasit combinatia castigatoare in alcatuirea primului 11 si nu va face schimbari, doar in cazul in care va fi nevoit. Lui Didavi i-a expirat perioada de suspendare si probabil va reveni pe teren.

 

{{notification_msg}}