Confruntare puternică în La Liga: Atletico Madrid - Villarreal

Analiza meciuri

Atletico Madrid - Villarreal

Este un derby al etapei, deoarece va fi o dispusta intre locul 2 ocupat de Atletico Madrid si Villarreal aflata pe pozitia  a 4 a. Gazdele au 5 puncte in plus, dar ambele sunt intr-o situatie buna, pentru ca Atletico este pozitionata inaintea rivalei Real Madrid, iar Villarreal ocupa un loc ce duce in Champions League. Ambele joaca in competitiile europene, Villarreal va evolua joi in Europa League, in timp ce Atletico Madrid o va intalni pe PSV in optimile Champions League. In meciul din tur Villarreal a castigat acasa cu 1-0, iar sezonul trecut a obtinut victoria in deplasare tot cu acelasi rezultat.

Atletico Madrid

A trecut printr-o serie de 4 meciuri fara victorie, din care doua confruntari au fost in Cupa, si celelalte in campionat, unde a remizat cu Sevilla acasa si a pierdut in deplasare pe Camp Nou cu Barcelona, cazand de pe primul loc. In ultimele doua etape a invins-o acasa pe Eibar cu 3-1 si pe Getafe in deplasare cu un gol inscris pe final de meci. Vor reveni toti jucatorii suspendati din cauza cartonaselor galbene primite in duelul cu Barcelona, asa ca va juca fara nici o emotie. Fundasul Savic care si-a revenit dupa accidentare si ii va tine locul lui Gimenez.

Villarreal

Are o serie de 6 meciuri fara infrangere si e pe locul 4 in clasament, asa ca trebuie sa se concentreze foarte mult sa-si apere pozitia pentru ca va juca in Champions League editia urmatoare. A fost eliminata din Cupa Spaniei, dar in campionat are 11 rezultate pozitive obtinute la rand. In Europa League i-a invins in meciul tur pe cei de la Napoli cu un gol inscris pe final, care da mari sperante pentru calificarea in faza urmatoare. Antrenorul Marcelino a mizat pe aceeasi echipa cu care a castigat si etapa trecuta in La Liga cu Malaga, scor la fel 1-0. Nu credem ca vor fi multe schimbari, dar Baptistao probabil va fi inlocuit cu Bakambu. 

{{notification_msg}}