Blog - Pagina 617

Analiza meciuri
47

Duel fantastic în Europa League: Borussia Dortmund - FC Porto

Ne-am obisnuit cu aceste echipe in Champions League, dar editia aceasta Borussia a lipsit, iar in Europa League nu a trecut usor de faza grupelor. FC Porto vine din Liga Campionilor unde cu 10 puncte nu a fost de ajuns sa treaca in optimile de finala si a terminat grupa pe locul 3. 

  • Share
Analiza meciuri
51

Dublă interesantă între Sporting Lisabona și Bayer Leverkusen

Un alt duel fantastic in Europa League,va fi joi seara intre doua echipe care se afla in fruntea clsamentelor in tarile din care provin, Sporting fiind lider in Portugalia, iar Bayer ocupa locul 3 in Bundesliga. Echipa germana vine din Champion League, unde a fost in grupa cu Barcelona si a terminat pe pozitia a treia.

  • Share
Analiza meciuri
198

Confruntarea dintre gladiatori și galactici: AS Roma - Real Madrid

Miercuri seara se va juca a doua runda a optimilor de finala unde se vor intalni vicecampioana Italiei, AS Roma si Real Madrid, care a castigat aceasta competitie de 10 ori. Ambele echipe sunt intr-o forma buna, deoarece vin dupa o serie de victorii din campionat.

  • Share
Analiza meciuri
238

Prima întâlnire dintre KAA Gent și VfL Wolfsburg

Miercuri seara se vor juca inca doua optimi de finala Champions League. In primul meci se va intalni campioana Belgiei Gent cu vicecampioana Germaniei Wolfsburg, care a trecut cu brio de faza grupelor lasand-o in urma chiar si pe Manchester United. 

  • Share
615616617618619
{{notification_msg}}