Blog - Pagina 618

Analiza meciuri
151

Duel de poveste la Paris

La fel ca si anul trecut, optimile Champions League incep cu meciul Paris Saint-Germain si Chelsea. De aceasta data parizienii sunt favoriti care au pierdut doar un singur meci in acest sezon in luna noiembrie impotriva celor de la Real Madrid pe Santiago Bernabeu. 

  • Share
Analiza meciuri
49

Meci interesant intre două campioane

Sunt doua echipe campioane in tarile din care provin si cu siguranta va fi un meci echilibrat. Ambele au dat semne de slabiciune in ultima vreme, Benfica a fost infranta de 4 ori in campionat, doua dintre esecuri fiind in fata rivalilor de la Porto si din aceasta cauza se afla pe locul 2 in clasament. 

  • Share
Analiza meciuri
98

Continuă FC Nurnberg victoriile în 2.Bundesliga?

Ultimul duel din aceasta etapa poate fi incadrat in categoria meciurilor derby, aducand-o fata in fata pe Nurnberg, care are 6 victorii consecutive in campionat, fiind ocupanta locului 3 si Bochum care a evoluat mai bine la inceputul sezonului, dar acum are o serie de 4 meciuri fara infrangere in 2.Bundesliga.

  • Share
Analiza meciuri
297

Va reuși Arsenal să o oprească pe Leicester?

Dupa ce a reusit etapa trecuta sa o invinga in deplasare pe  Manchester City cu scorul 3-1, uimitorul lider din Premier League va trebui sa joace impotriva altei echipe puternice in aceasta duminica si anume Arsenal care se afla pe locul 3 la 5 puncte distanta.

  • Share
616617618619620
{{notification_msg}}