Blog - Pagina 614

Analiza meciuri
97

Confruntare în Champions League: PSV Eindhoven - Atletico Madrid

Nu este cel mai interesant meci din optimile Champions League, dar se poate intampla orice in duelul acesta. Bineinteles ca Atletico este favorita, pentru ca vine dintr-un campionat mai puternic si are o echipa mai buna, dar nici un meci nu e sigur. 

  • Share
Analiza meciuri
83

Spectacol în Champions League: Arsenal - FC Barcelona

In aceasta saptamana sunt 4 meciuri foarte interesante din optimile Champions League. In primul din ele se vor intalni doua rivale, Arsenal si Barcelona, a doua fiind castigatoarea trofeului de anul trecut.

  • Share
Analiza meciuri
194

Duelul campioanelor: Juventus - Bayern Munchen

Este un super duel intre doua echipe prezente an de an in fotbalul european, iar acum ca se intalnesc in optimi e pacat ca una din ele va fi eliminata. Ambele sunt pe primul loc in campionat si cu siguranta sunt si favorite la castigarea titlului.

  • Share
Analiza meciuri
214

Confruntare în 2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf - FC Nurnberg

Va fi un meci intre doua echipe care au fost prezente anii trecuti in Bundesliga, dar de data aceasta se intalnesc in liga secunda si au obiective diferite. Fortuna Dusseldorf se afla in partea inferioara a clasamentului si se lupta pentru a ramane in 2. Bundesliga, cu toate ca are 6 puncte peste primul loc ce duce in liga inferioara.

  • Share
612613614615616
{{notification_msg}}