Duelul campioanelor: Juventus - Bayern Munchen

Analiza meciuri

Juventus - Bayern Munchen

Este un super duel intre doua echipe prezente an de an in fotbalul european, iar acum ca se intalnesc in optimi e pacat ca una din ele va fi eliminata. Ambele sunt pe primul loc in campionat si cu siguranta sunt si favorite la castigarea titlului. Bayern a terminat pe primul loc faza grupelor, in timp ce Juventus a fost a doua in grupa sa, si de asemenea putem preciza ca ambele echipe au suferit o infrangere. Sunt intr-o forma foarte buna , in ultimele 9 dispute, obtinand 8 victorii si doar o singura remiza. In ultimile 8 dueluri  in care au fost puse fata in fata, Bayern a fost mai buna obtinand 3 victorii.

Juventus

Nu a avut noroc la  tragerea la sorti a optimilor Champions League, pentru ca a dat de o echipa foarte puternica si sansele de a juca finala ca si anul trecut sunt mai mici. Este doar ea de vina, pentru ca a terminat pe pozitia a doua in grupa si din aceasta cauza a intalnit un adversar asa de puternic. Ciudat este ca a invins-o pe Manchester City de doua ori si aceasta a castigat grupa. La inceputul sezonului Juventus a fost departe de primul loc, dar apoi si-a revenit castigand 15 meciuri consecutive ajungand pe podium. Ultima infrangere suferita in campionat a fost la sfarsitul lunii octombrie. Trebuie sa adaugam ca va juca  semifinala Cupei Italiei. A remizat fara gol in ultima etapa din campionat in fata celor de la Bologna. Nu vor fi disponibili Alex Sandro, Mandzukic si Chielini. In meciul cu Bologna nu a introdus pe teren cei mai buni jucatori, dar acum ne asteptam sa-i vedem la treaba pe Dyabala si Cuadrado.

Bayern Munchen

Poate pune accent mai mult pe Champions League, deoarece are un avantaj mare in campionat fata de urmaritoare. Are o singura infrangere in Bundesliga in acest sezon, si in grupele Champions League a pierdut tot o singura data. S-a relaxat in meciul cu Darmstadt din ultima etapa, incercand sa menajeze cei mai importanti jucatori si a avut emotii cand s-a vazut condusa la pauza, dar in a doua repriza a reusit sa intoarca rezultatul si sa inscrie de 3 ori. Bayern are probleme mari in defensiva, deoarece Boateng, J. Martinez, Badstuber si Tasci sunt accidentati. Mijlocasii Alaba si Kimmich vor juca pe postul de fundasi centrali. Alcantara si Lahm vor fi in echipa de start, alaturi de periculosii atacanti Lewandowski si T. Muller ceea ce inseamna ca Bayern va juca ofensiv asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme.

{{notification_msg}}