Blog - Pagina 612

Analiza meciuri
176

Duel istoric în Anglia: Manchester United - Arsenal

Chiar daca in aceeasi zi se va juca si finala Cupei Ligii pe Wembley, duminica va fi si un meci spectaculos in Premier League, pe Old Trafford, care va atrage atentia multora. Doua echipe cu o istorie in spate, vor da piept in etapa cu numarul 27, Manchester United si Arsenal, doua cluburi care au in palmares in total 33 de titluri de campioni.

  • Share
Analiza meciuri
70

Derby spectaculos în Spania : Real Madrid - Atletico Madrid

Castigatoarea marelui derby al orasului Madrid, se va decide dupa confruntarea dintre locul 2 si 3 din La Liga. Avand in vedere ca Barcelona are un avans consistent, lupta se va da pentru pozitia a doua, care in acest moment e ocupata de Atletico Madrid, avand un punct peste cei de la Real.

  • Share
Analiza meciuri
119

Duel în Bundesliga: VfL Wolfsburg - Bayern Munchen

Uitandu-ne la clasament nu putem spune ca e un derby, dar totusi e un meci intre vicecampioana, castigatoare Cupei de anul trecut, si echipa care a luat titlul de campioana sezonul trecut. Mai mult de atat ambele echipe sunt prezente in Champions League cu sanse mari sa se calfice in faza sferturilor. 

  • Share
Analiza meciuri
209

Meci în Premier League: Leicester - Norwich

Aceasta confruntare din Premier League, aduce fata in fata doua echipe din parti opuse ale clasamentului, Norwich de pe locul 17  si uimitorul lider Leicester, fiind o diferenta imensa de 29 de puncte intre ele.

  • Share
610611612613614
{{notification_msg}}