Blog - Pagina 610

Analiza meciuri
105

Confruntare interesanta în Campionship: Birmingham – Hull

Doua echipe din partea de sus a clasamentului din Championship, se vor intalni in confruntarea din etapa cu numarul 35, joi seara. Birmingham se afla pe pozitia a 8 a, la 13 puncte distanta de ocupanta locului 2, Hull.

  • Share
Analiza meciuri
160

Derby pe Anfield: Liverpool - Manchester City

Liverpool ocupa pozita a 9-a in timp ce City are 9 puncte mai mult si este pe locul 4, in meciul tur Liverpool s-a impus pe Etihad Stadium cu 4-1.

  • Share
Analiza meciuri
277

Meci în Bundesliga: Schalke - Hamburg

Cele doua vechi rivale din Bundesliga sunt despartite de 7 puncte si 4 pozitii in clasament, in acest moment Schalke sta mai bine si incearca sa se califice in editia viitoare a Champions League.in timp ce Hamburg inca nu a scapat complet de grijile retrogradarii

  • Share
Analiza meciuri
300

O nouă etapă în Bundesliga: Hannover 96 - VfL Wolfsburg

Aceasta etapa intermediara incepe cu un duel interesant, intre doua echipe care au dezamagit in acest sezon. Fiecare in felul ei, dar nu se astepta nimeni sa o vada pe Hannover pe ultima pozitie din clasament acum. In ceea ce priveste vice-campioana din sezonul trecut, toata lumea credea ca o sa fie in partea de sus a clasamentului, dar nu a fost asa, acum e pe pozitia a 8 a si e tot mai departe de Champions League.

  • Share
608609610611612
{{notification_msg}}