Derby pe Anfield: Liverpool - Manchester City

Analiza meciuri

Liverpool - Manchester City

In urma cu 3 zile cele doua echipe si-au disputant Cupa Ligii Angliei in finala de pe Wembley. In aceasta seara cele doua echipe se vor intalni in etapa cu numarul 28 din Premier League iar partida se va disputa pe Anfield Road. Liverpool ocupa pozita a 9-a in timp ce City are 9 puncte mai mult si este pe locul 4, in meciul tur Liverpool s-a impus pe Etihad Stadium cu 4-1.

Liverpool

Cormoranii nu trec printr-o perioada foarte buna, au pierdut in weekend finala la lovituri de departajare. A fost egal dupa 90 de minute cu Liverpool egaland la 1 in minutul 83 prin brazilianul Coutinho. La penalty au clacat si au ratat 3 lovituri, doar Emre Can reusind sa marcheze in poarta lui Caballero. In ultima perioada au fost eliminati de West Ham din FA Cup si de Augsburg din Europa League. Ultima etapa din Premier League le-a adus si una din cele mai spectaculoase victorii din acest sezon, 6-0 cu Aston Villa. Problemele cu accidentarile le dau batai de cap celor de la Liverpool iar ultimii pe aceasta lista sunt Skrtel, Gomez si Ings.

Manchester City.

Manchester City trece printr-o perioada buna, au castigat Cupa Ligii si au castigat in turul Champions League. Au facut un pas mare spre sferturile competitiei europene dupa ce au castigat in deplasarea de la Kiev cu 3-1. In campionat nu au avut rezultate la fel de bune de aceea sunt acum la 9 puncte distanta de liderul Leicester.Au cazut pana pe locul 4 dupa ce au pierdut cu doua echipe din primele 4 , Leicester si Tottenham. Doi jucatori foarte importanti vor lipsi in aceasta seara din cauza accidentarilor, Nasri si De Bruyne.

{{notification_msg}}