Blog - Pagina 609

Analiza meciuri
278

Confruntare pe Santiago Bernabeu: Real Madrid – Celta Vigo

O confruntare intre doua echipe aflate in partea de la mijloc in sus a clasamentului. Real se afla intr-o situatie mai putin placuta, pentru ca a iesit din lupta pentru titlu si nu se poate multumi cu locul 3, care este vizat si de alte echipe.

  • Share
Analiza meciuri
206

Bătălie pentru puncte în Serie A: AS Roma - Fiorentina

In afara de lupta pe care o duce in Champions League,  AS Roma va juca meciul din etapa cu numarul 28 din Serie A, cu cotracandidata la locul 3 si totodata echipa ce evolueaza din Europa League, Fiorentina. 

  • Share
Analiza meciuri
15

Început de etapă în Franţa: SM Caen – AS Monaco

In aceasta saptamana va alea loc etapa cu numarul 29 in Ligue 1. Aceasta va incepe cu confruntarea dintre doua echipe aflate in fruntea clasamentului, ocupanta locului 4 Caen si Monaco care se afla pe locul secund si care are cu 8 puncte mai mult.

  • Share
Analiza meciuri
103

Duel echilibrat în La Liga: Espanyol - Betis Sevilla

Este un duel intre doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului. Ambele au acelasi numar de puncte 28, cu 4 mai mult decat primul loc ce duce in liga secunda. Au adunat puncte in acelasi mod, Espanyol are doua victorii in plus, dar Betis compenseaza prin faptul ca are mai multe remize si a suferit mai putine infrangeri.

  • Share
607608609610611
{{notification_msg}}