Analiza meciuri - Pagina 183 - Blog

Analiza meciuri
73

Belgia: Standard Liege - Gent

Castigatoare Cupei si ocupanda locului patru  a sezonului trecut - Gent, se intalnesc in prima etapa a campionatului belgian. Ambele echipe avand ca obiective castigarea campionatului si totodata sa prinda locuri pe scena europeana. Din care fac parte si in acest sezon, cu specificatia ca Standard joaca in Champions League, iar Gent se poate declara si ea multumita cu prezenta in Europa League. In cele patru intalniri ale sezonului trecut, Standard obtine doua victorii, una a revenit celor de la Gent iar o partida s-a terminat la egalitate.

  • Share
Analiza meciuri
159

Super Cupa Rusiei: Lok. Moscova - CSKA Moscova

Desi in mod normal Super Cupa Rusiei trebuia sa se dispute intre detinatoarea titlului si castigatoare Cupei, dupa mutarea celor de la Tosna in liga inferioara sa decis ca detinatorii titlului - cei de la Lokomotiv sa se dueleze cu a doua clasata, CSKA - in Super Cupa Rusiei. In sezonul trecut Lokomotiv castiga in deplasare la CSKA cu scorul de 3-1, ca apoi pe teren propriu sa remizeze 2-2.

  • Share
Analiza meciuri
61

Europa League: Osijek - Glasgow Rangers

Acesta confruntare este cu siguranta una dintre cele mai interesante din aceasta runda secunda de calificare Europa League. Fiind disputata intre echipa croata Osijek, care a fost eliminata anul trecut in faza play-off-urilor acestei competitii;  adversarii acestei confruntari fiind puternica echipa scotiana Rangers, care din acest sezon va fi sub conducerea legendei lui Liverpool - Steve Gerrard.

  • Share
Analiza meciuri
169

Europa League: Viitorul Constanţa - Vitesse Arnhem

Aceste doua echipe se intalnesc in cadrul rundei secunde de calificare pentru Europe League. Sezonul trecut cei de la Viitorul nu reusesc sa-si apere titlul, terminant pe a patra pozitie. Vitesse termina doar a sasea in clasamentului intern. Constantenii pierd in mod surprinzator prima etapa, in fata celor de la Dunarea Calarasi. In timp ce olandezii vor da startul sezonului  peste mai bine de doua saptamani.

  • Share
182183184185186
{{notification_msg}}