Super Cupa Rusiei: Lok. Moscova - CSKA Moscova

Analiza meciuri

Lokomotiv Moscova - CSKA Moscova

Desi in mod normal Super Cupa Rusiei trebuia sa se dispute intre detinatoarea titlului si castigatoare Cupei, dupa mutarea celor de la Tosna in liga inferioara sa decis ca detinatorii titlului - cei de la Lokomotiv sa se dueleze cu a doua clasata, CSKA - in Super Cupa Rusiei. In sezonul trecut Lokomotiv castiga in deplasare la CSKA cu scorul de 3-1, ca apoi pe teren propriu sa remizeze 2-2.

Lokomotiv Moscova

Remiza mentionata  fiind cruciala in deznodamantul final al luptei pentru titlul in Rusia, pentru ca dupa 30 etape disputate Lokomotiv aduna doar doua puncte in plus fata de CSKA. Cu toate acestea Lokomotiv s-a aflat in fruntea clasamentului inca din startul sezonul, pozitie pe care au reusit sa o pastreze pana la final. Obtin cel de-al treilea titlu din istorie dupa o asteptare lunga de 13 ani, dar sezonul trecut au avut si o evolitie impresionanta in Europa League, atingand faza optimilor; din care au fost eliminati de spaniolii de la Atletico Madrid. In perioada transferurilor raman fara atacantul Ari si fundasul Pejcinovic, dar isi intaresc lotul prin sosirile atacantului Zhemaletdinov si a fundasului Idow.

CSKA Moscova

Obtin pentru al doilea an consecutiv a doua pozitie finala a clasamentului, ceea ce le-a servit suficient de bine luand in considerare evolutiile europene. Sezonul trecut terminand pe a treia pozitie in grupele Champions League, le-a oferit o sansa in Europa League. In care au facut o figura frumoasa, ajungand sa dispute sferturi de finala, din care au fost eliminati de londonezii de la Arsenal.  Startul in noul sezon vine cu schimbari majore in lot, dupa retragerile definitive a fratilor Berezutski si a lui Ignashvich, pierd o parte importanta a liniei de aparare. Noii jucatori sositi fiind Milanov, Natk si Vernbloom. In aceasta partida nu se vor putea folosi de mijlocasii Makarov si Kuchaev, si fundasul Vasim.

{{notification_msg}}