ˆ

Duel în Premier League: Crystal Palace – Burnley

Este un duel din etapa cu numarul 35, intre doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului. Crystal Palace aflata pe locul 12, are cu doua puncte mai mult decat Burnley, care ocupa pozitia a 16 a. Avand in vedere ca oaspetii au 5 puncte avantaj fata de zona retrogradabila, vor incerca sa obtina un rezultat favorabil pe Selhurst Park.

[…]

Confruntare în Serie A: FC Torino – Sampdoria

Doua echipe pozitionate la mijlocul clasamentului se vor intalni sambata seara in etapa cu numarul 34 din Serie A. Ocupanta locului 9, Torino, are cu 3 puncte mai mult decat Sampdoria, aflata pe pozitia a 10 a. 

[…]

Meci interesant pe Santiago Bernabeu: Real Madrid – Valencia

Inaintea startului de sezon puteam spune ca va fi un derby acest meci, in care Real Madrid are nevoie de puncte pentru a deveni campioana, iar Valencia se lupta pentru un loc ce duce in Champions League.

[…]

Confruntare în Serie A: Atalanta Bergamo – Juventus

In etapa cu numarul 34, liderul Juventus o va intalni pe ocupanta locului 5, Atalanta. Diferenta dintre aceste doua echipe este de 20 de puncte, dar in precedentele 5 meciuri niciuna din ele nu a fost infranta, asa ca ne asteptam sa vedem un duel interesant in Bergamo, cu toate ca Juventus s-a impus categoric in ultimele confruntari cu Atalanta.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON