ˆ

Belgia Pro League:Club Brugge - Anderlecht

Acest meci este un derbi al campionatului Belgian, chiar daca in clasament Anderlecht este pe locul trei si are cu 10 puncte mai putin decat liderul Brugge. Anderlecht a pierdut in ultima etapa acasa, in vreme ce Brugge are sapte meciuri fara infrangere in toate competitiile. In meciul tur jucat intre aceste echipe scorul a fost egal 0-0.

[…]

Anglia Premier League:West Bromwich - Manchester United

Sambata se joaca inca doua meciuri din etapa a 18 a din Premier League, iar unul dintre ele este confruntarea dintre West Brom si Manchester United. United este pe locul doi si are 24 de puncte mai mult decat West Brom, echipa ce se claseaza pe locul 17. United este mare favorita dar West Brom a pierdut doar o singura data in ultimele cinci partide disputate, in vreme ce ultimul meci direct intre aceste echipe s-a jucat pr Old Trafford si s-a incheiat 0-0.

[…]

Anglia Premier League:Manchester City - Tottenham

Sambata in cadrul etapei a 18 a din Premier League avem un derbi intre liderul Manchester City si echipa de pe locul patru Tottenham. Tottenham are cu 18 puncte mai putin in clasament, in vreme ce ambele echipe au terminat pe primul loc grupele din care au facut parte in Liga Campionilor. In meciurile directe din ultimele doua sezoane Tottenham sta mai bine inregistrand trei victorii si un egal.  

[…]

Spania Primera Division:Athletic Bilbao - Real Sociedad

Indiferent de situatia din clasament, acest derbi al tarii bascilor este un meci special dar acum ambele echipe joaca slab, Real Sociedad a pierdut ultimele patru partide disputate si a fost eliminate din cupa, in vreme ce Athletic a mers mai departe din grupele Europa League. Echiepe sunt vecine de clasament fiind despartite de doua puncte iar in sezonul trecut Athletic a castigat ambele partide directe.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Betfair logoBetfair450 RON
4Fortuna logoFortuna300 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON