Analiza meciuri - Blog

Analiza meciuri
171

Champions League: Ajax - Chelsea

Inaintea meciului cu numarul trei a grupei H din Champions League, Ajax si Chelsea ocupa primele pozitii. Ajax a reusit numarul maxim de puncte dupa victoriile cu Lille si Valencia, pe cand Chelsea a obtinut doar o victorie cu Lille si o infrangere cu Valencia. Scorul ultimilor doua intalniri dintre Ajax si Chelsea a fost incheiat la egalitate.

  • Share
Analiza meciuri
68

Champions League: Galatasaray - Real Madrid

In urma primelor doua meciuri din aceasta Grupa A - Champions League, Galatasaray si Real Madrid ocupa ultimile doua pozitii. Ambele formatii au un singur punct, obtinut in fata aceleiasi adversare - Club Brugge, iar infrangerile au venit cu PSG. Turcii au fost invinsi de parizieni cu 1-0 pe teren propriu, iar madrilenii au pierdut la scorul de 3-0 in deplasare.

  • Share
Analiza meciuri
57

Calificari Euro: Romania - Norvegia

Selectionata tricolora va disputa astazi in compania Norvegiei o partida extrem de importanta privind soarta calificarea pentru Capionatul European. In acest moment Romania ocupa a treia pozitie a grupei, fiind la un punct de Suedia si sase de Spania. Cu toate ca Norvegia are trei puncte mai putin decat Romania si ea pastreaza sanse la calificare. Duelul disputat in Norvegia s-a incheiat la egalitate 2-2.

  • Share
Analiza meciuri
138

Calificari Euro: Slovenia - Austria

Cu trei partide ramase de jucat din faza grupelor contand pentru calificarile Campionatului European, situatia Sloveniei nu este una favorabila, in special datorita infregerii din ultimul joc, 2-1 in Macedonia. Austria ocupa a doua pozitie a grupei, fiind la trei puncte de lidera Polonia si la doua avans fata de Slovenia. Austria a invins Slovenia in prima intalnire cu scorul de 1-0.

  • Share
123
{{notification_msg}}