ˆ

Spania Primera Division:Deportivo La Coruna - Las Palmas

Deportivo si Las Palmas se lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar punctele puse in joc in acest meci sunt foarte importante pentru ambele echipe. Las Palmas are un punct in plus si este la patru puncte de salvarea de la retrogradare, iar ambele echipe nu am mai castigat de multa vreme. In meciul direct din turul campionatului scorul a fost de 3-1 in favoarea lui Deportivo.

[…]

Anglia Premier League:Stoke City - Everton

In acest meci din etapa a 31 a din Premier League echipa de pe penultimul loc, Stoke urmeaza sa o intalneasca pe echipa de pe locul noua Everton. Everton are 10 puncte in plus in clasament si nu a pierdut contra lui Stoke in ultimele patru meciuri directe.

[…]

Franta Ligue 1:AS Monaco - Lille

In primul meci al etapei a 30 a din Ligue 1 avem un meci intre echipa de pe locul doi Monaco si Lille, echipa ce are 35 de puncte mai putin in clasament. Monaco este favorite si are patru victorii consecutive in meciurile contra lui Lille.

[…]

Liga Campionilor:Barcelona - Chelsea

Unul din ultimele meciuri din mansa a doua a optimilor ligii campionilor ne aduce fata in fata pe FC Barcelona si Chelsea. Partida tur s-a terminat la egalitate 1-1, asa ca ambele echipe au sanse sa mearga mai departe, Barcelona avand un usor avantaj dup ace a reusit sa marcheze in deplasare.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Betfair logoBetfair450 RON
4Fortuna logoFortuna300 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON