ˆ

Confruntare in Premier League: Crystal Palace – Newcastle

Va fi un duel din cadrul etapei a 6 a, intre doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului, mai exact Crystal Palace este pe locul 12 si are cu 5 puncte mai mult decat adversara Newcastle, care ocupa penultima pozitie si inca nu a avut parte de vreo victorie pana acum.

[…]

Duel pe Santiago Bernabeu: Real Madrid - Espanyol

Confruntarile dintre echipele din Madrid si cele din Barcelona sunt tot timpul interesante, cu toate ca aceasta nu poate fi considerata un derby. Uitandu-ne in clasament, dupa primele 4 etape, il putem considera un meci important avand in vedere ca Real Madrid este pe pozitia secunda, iar Espanyol pe locul 4. 

[…]

Pariul Zilei: Sampdoria - Inter Milano

Dupa primele 4 etape din Serie A Inter Milano a obtinut o singura victorie, iar in aceasta seara fotbalistii antrenati de Luciano Spalletti se vor deplasa la Sampdoria pentru un duel ce poate aduce un venit suplimentar pariorilor.

[…]

Meciul Zilei: Manchester United - Wolves

Acest inceput de sezon nu a fost unul pe masura asteptarilor pentru Manchester United, formatia antrenata de Jose Mourinho a castigat prima partida din UEFA Champions League, dar in campionat a inregistrat deja doua infrangeri.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1888sport logo888sport1000 RON
2NetBet logoNetBet500 RON
3Baumbet logoBaumbet500 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON
6Fortuna logoFortuna100 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON