Calificari Euro: Slovenia - Austria

Analiza meciuri

Slovenia – Austria

Cu trei partide ramase de jucat din faza grupelor contand pentru calificarile Campionatului European, situatia Sloveniei nu este una favorabila, in special datorita infregerii din ultimul joc, 2-1 in Macedonia. Austria ocupa a doua pozitie a grupei, fiind la trei puncte de lidera Polonia si la doua avans fata de Slovenia. Austria a invins Slovenia in prima intalnire cu scorul de 1-0.

Slovenia

Dupa ce a pierdut partida de debut din deplasare la Austria, selectionata slovena a continuat cu un sir de trei victoria consecutive. Invingand 5-0 Letonia, 2-0 lidera grupei Polonia si 3-2 pe Israel. Situatia calificarii s-a inrautatit odata cu esecul din Macedonia, partida pe care au pierdut-o cu scorul de 2-1 si care ii obliga sa faca o partida reusita in aceasta seara pentru a spera la calificare. Introducerea mijlocasul central Rene Krhin inca din startul meciului ar fi singura schimbare notabila pentru partida din seara aceasta.

Austria

A profitat din plin de pasul gresit facut recent de sloveni si dupa ce au invins Israel acasa cu 3-1, au urcat pe a doua pozitie a grupei. Amintim ca Austria a pierdut in primele doua partide, cu Polonia si Israel, ca apoi sa reuseasca trei victorii consecutive, o remiza importanta 0-0 acasa cu Polonia si victoria cu Israel din ultima partida. Cele mai mari probleme ale austriecilor pentru acest duel sunt accidentarile atacantului Marko Arnautovic, a mijlocasului Konrad Laimer si a fundasului Stefan Posch.

 

 

{{notification_msg}}