Analiza meciuri - Pagina 2 - Blog

Analiza meciuri
120

Derby in Premier League: Manchester United - Arsenal

Judecand dupa rezultatele ultimilor sezoane, acest derby dintre Manchester United si Arsenal, din incheierea ultimei partide a rundei cu numarul sapte, si-a mai pierdut din interes. Aceste doua cluburi nu au reusit nimic special nici in acest sezon, Manchester United reusind sa adune doar opt puncte, iar Arsenal trei puncte in plus, opt respectiv 11. Duelul sezonul trecut desfasurat la United s-a incheiat la egalitate, 2-2.

  • Share
Analiza meciuri
261

Primera: Sevilla - Real Sociedad

Cea mai interesanta partida din etapa cu numarul 7 se va disputa intre Sevilla si Sociedad. Cele doua echipe au un moral diametral opus. Gazdele au fost lideri in La Liga dar au pierdut doua meciuri consecutive si au cazut pana pe locul 7, oaspetii au 3 victorii consecutive si sunt una din surptizele placute ale acestui start de sezon. Sezonul trecut Sevilla s-a imus cu 5-2 pe teren propriu.

  • Share
Analiza meciuri
61

Serie A: Torino - AC Milan

In incheirea etapei cu numarul cinci din Italia Seria A, vom putea urma un duel intre doua formatii ce au aratat pana in acest moment un nivel al jocului asemanator. Torino si AC Milan au acelasi numar de puncte, sase - fiind situate undeva la mijlocul clasamentului. De mentionat este si faptul ca dupa o penalizare din partea UEFA, AC Milan a fost nevoita sa cedeze locul lui Torino in calificarile pentru Europa League. Torino a invins AC Milan pe teren propriu sezonul trecut cu scorul de 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
294

Duelul zilei din Serie A: Inter - Lazio

Doua formatii ce si-au confirmat in acest inceput de sezon intentiile de as indepli obiectivele, se intalnesc in runda cu numarul cinci. Mai precis, Inter a reusit sa adune maximul de puncte si ocupa prima pozitie a clasamentului, iar Lazio se afla pe a cincea treapta, avand cinci puncte mai putin. Inter a invins runda precedenta in deplasare la AC Milan, iar Lazio a obtinut de asemenea o victorie, invingand Parma pe teren propriu.

  • Share
12345
{{notification_msg}}