Serie A: Torino - AC Milan

Analiza meciuri

FC Torino - AC Milan

In incheirea etapei cu numarul cinci din Italia Seria A, vom putea urma un duel intre doua formatii ce au aratat pana in acest moment un nivel al jocului asemanator. Torino si AC Milan au acelasi numar de puncte, sase - fiind situate undeva la mijlocul clasamentului. De mentionat este si faptul ca dupa o penalizare din partea UEFA, AC Milan a fost nevoita sa cedeze locul lui Torino in calificarile pentru Europa League. Torino a invins AC Milan pe teren propriu sezonul trecut cu scorul de 2-0.

FC Torino

Dupa un inceput de sezon cu o victorie in campionat, 2-1 pe teren propriu cu Sassuolo, Torino a ratat sansa calificarilor in grupele Europa League, odata cu infrangerea din returul jucat in deplasare cu Wolves. Torino a obtinut maxim de puncte si in etapa a doua, invingand cu 3-2 in deplasare la Atalanta. Din pacate a urmat o serie negativa, pierzand partidele ce au urmat la scorul de 2-1 acasa cu Lecce si 1-0 la Sampdoria. Fundasul Cristian Ansaldi este in continuare accidentat, iar antrenorul Mazzarri Walter cu siguranta va efectua modificari fata de runda trecuta.

AC Milan

Caracterizata printr-un numar mic de goluri parcate in urma celor patru etape, AC Milan nu a impresionat cu nimic in partea de inceput a acestui sezon. A fost invinsa la scor minim, 1-0 in partida de debut cu Udinese, ca apoi sa obtina victorii in urmatoarele doua runde. 1-0 acasa cu Brescia si acelasi scor inregistrat in deplasarea de la Verona. In ultima etapa a fost invinsa acasa de lidera clasamentului, Inter cu scorul de 2-0. Rezultat ce o pozitioneaza la mijlocul clasamentului actual. Atacantul de nationatitate croata, Ante Rubic este asteptat sa isi faca prezenta inca din startul partidei.

{{notification_msg}}