Primera: Sevilla - Real Sociedad

Analiza meciuri

Sevilla -  Sociedad

Cea mai interesanta partida din etapa cu numarul 7 se va disputa intre Sevilla si Sociedad. Cele doua echipe au un moral diametral opus. Gazdele au fost lideri in La Liga dar au pierdut doua meciuri consecutive si au cazut pana pe locul 7, oaspetii au 3 victorii consecutive si sunt una din surptizele placute ale acestui start de sezon. Sezonul trecut Sevilla s-a imus cu 5-2 pe teren propriu.

Sevilla

Andaluzii sunt intr-o scadere de forma dupa ce au inceput sezonul excelent si au fost lideri in clasament. Declinul lor a inceput dupa derby-ul cu Real Madrid in care au jucat rau pe teren propriu si au pierdut cu 1-0. In etapa precedenta s-au deplasat la Eibar si au condus cu 2-0 la pauza dar au cazut inexplicabil in repriza secunda si au pierdut cu 3-2. Nu isi permit alti pasi gresiti pe teren propriu si cel mai probabil vor trimite o formula ofensiva pentru a forta victoria.

Real Sociedad

Atmosfera in lotul bascilor e una excelenta mai ales ca ocupa pozitia secunda in clasament iar ultimul meci pierdut a fost derby-ul cu Athletic Bilbao. Dupa acea infrangere au castigat meciul cu Atletico Madrid iar victoria contra unei echipe de top le-a dat aripi. Au mers in deplasarea de la Espanyol si au dominat clar meciul, rezultatul final fiind un 3-1 care nu poate fi contestat de nimeni. Pe principiul echipa castigatoare nu se schimba antrenorul Imanol Alguacil va trimite in teren aceiasi formula.

{{notification_msg}}