Derby in Premier League: Manchester United - Arsenal

Analiza meciuri

Manchester United - Arsenal

Judecand dupa rezultatele ultimilor sezoane, acest derby dintre Manchester United si Arsenal, din incheierea ultimei partide a rundei cu numarul sapte, si-a mai pierdut din interes. Aceste doua cluburi nu au reusit nimic special nici in acest sezon, Manchester United reusind sa adune doar opt puncte, iar Arsenal trei puncte in plus, opt respectiv 11. Duelul sezonul trecut desfasurat la United s-a incheiat la egalitate, 2-2.

Manchester United

Cu sase etape deja disputate, Manchester United nu a reusit o forma a jocului care sa le permita pretentii la o calificare in Champions League. In acest moment se afla undeva la mijlocul clasamentului si are deja un dezavantaj de 10 puncte fata de lidera Liverpool. Dupa ce a umilit Chelsea in prima etapa, 4-0 pe teren propriu, a urmat o perioada de trei runde fara victorie. Remiza 1-1 la Wolves, infrangere 2-1 acasa cu Crystal Palace si din nou o remiza, 1-1 la Southampton. Cat despre forma recenta, rezultatele ultimilor doua etape nu ii avantajeaza, victorie la scor minim 1-0 acasa cu Leicester si infrangere 2-0 in deplasarea de la West Ham. Intre timp a reusit sa obtina victorie in partida de debut a grupelor Europa League, 1-0 cu Astana. Mijlocasul Paul Pogba este revenit in urma aciidentarii.

Arsenal

Cu victorii in primele doua etape, 1-0 la Newcastle si 2-1 acasa cu Burnley, Arsenal pornea optimista acest sezon. Din pacate urmatoarele trei etape le-au oferit un numar de doar doua puncte, deoarecele deplasarea la Liverpool a fost pierduta cu 3-1, iar duelul de pe teren propriu cu Tottenham si in cel din deplasare la Watford au fost incheiate la acelasi scor, 2-2. In ultima etapa au invins 3-2 acasa pe Aston Villa, dupa ce partida apartinea oaspetilor la scorul de 2-1 in minutul 60. atacantul Alexandre Lacazette continua a figura pe lista jucatorilor accidentati, iar mijlocasul Maitland-Niles este suspendat si va fi inlocuit de Calum Chambers.

{{notification_msg}}