Duelul zilei din Serie A: Inter - Lazio

Analiza meciuri

Inter Milan - Lazio Roma

Doua formatii ce si-au confirmat in acest inceput de sezon intentiile de as indepli obiectivele, se intalnesc in runda cu numarul cinci. Mai precis, Inter a reusit sa adune maximul de puncte si ocupa prima pozitie a clasamentului, iar Lazio se afla pe a cincea treapta, avand cinci puncte mai putin. Inter a invins runda precedenta in deplasare la AC Milan, iar Lazio a obtinut de asemenea o victorie, invingand Parma pe teren propriu.

Inter Milan

A reusit patru etape la un nivel ireprosabil, ajungand la un golaveraj de invidiad - noua goluri marcate si doar unul primit. Inter a debutat cu victoria 4-0 pe teren propriu cu Lecce, a mai invins 2-1 in deplasare la Cagliari si 1-0 acasa cu Udinese. Ca in ultima etapa sa dispute si primul derby al sezonului, obtinand cea mai valoroasa victorie de pana acum, 2-0 in deplasare la AC Milan. Inaintea acestui derby au debutat pe teren propriu cu Slavia Praga in grupele Champions League, duel incheait la egalitate 1-1. Lotul nu sufera de probleme in randul jucatorilor accidentati, ceea ce va permite antrenorul sa foloseasca o varianta de joc diferita fata de ultima etapa.

Lazio

Cele mai importante puncte adunate in acest inceput de sezon au venit pentru Lazio in urma primei etapa, in care au invins 3-0 in deplasare la Sampdoria si in ultima etapa, reusind sa confirme rolul de favorita pe teren propriu cu Parma la scorul de 2-0. Lazio a jucat derby-ul rundei cu numarul doi, duelul de pe teren propriu cu AS Roma ramanand nedecis in urma rezultatului final 1-1. Iar cel mai slab rezultat l-au inregistrat in urma cu doua etape, deplasarea la Spal fiind pierduta cu 2-1. Pe langa alte schimbari, sunt mari ca in aceasta seara, mijocasul Adam Marusic sa fie inlocuit cu Manuel Lazzari.

{{notification_msg}}