Analiza meciuri - Pagina 184 - Blog

Analiza meciuri
185

Champions League: Celtic - Rosenborg

Acest duel din cadrul rundei secunde de calificari pentru Champions League, atrage multa atentie deoarece ambele echipe sunt prezente in mod regulat in faza grupelor. Celtic si Rosenborg s-au mai intalnit sezonul trecut, dar in a treia runda de calificare, scotienii  izbutind calificarea dupa un scor total de 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
11

Champions League: Ajax Amsterdam - Sturm Graz

Atat olandezii de la Ajax cat si austriecii de la Sturm Graz, au incheia sezonul trecut pe pozitiile secunde in campionatele interne; iar acum urmeaza a se intalni in calificarile Champions League. Ajax dezamageste sezonul trecut atat in performantele interne cat si in prestatiile europene. De partea cealalta, Sturm Graz se pot declara multumita cu obtinerea Cupei. Aceste doua echipe urmeaza a se intalni pentru prima data.

  • Share
Analiza meciuri
18

Champions League: Dinamo Zagreb - Hapoel Beer Sheva

Dinamo Zagreb se alatura in aceasta runda in cea mai importanta competitie a cluburilor - Champions League; in timp ce Hapoel Beer Sheva a depasit echipa estoniana Flora, pentru a ajunge in aceasta faza. In ciuda faptului ca ambele echipe sunt prezente in mod regulat in competitiile europene, aceasta va fi prima lor intalnire.

  • Share
Analiza meciuri
229

Champions League: CFR Cluj - Malmo

CFR Cluj intalneste in a doua runda de calificari pentru Champions League, pe suedezii de la Malmo. Clujenii debuteaza in aceasta runda, pe cand Malmo a obtinut calificarea in urma castigarii ambelor manse in fata celor de la Drita. Campionatul suedez se afla in plina desfasurare iar Malmo se afla doar pe pozitia a sasea, cu toate ca in ultimile sapte partide au reusit sa ramane neinvinsi. Clujul castiga recent Super Cupa Romaniei si remizeaza in prima etapa cu Botosani.

  • Share
183184185186187
{{notification_msg}}