Champions League: Ajax Amsterdam - Sturm Graz

Analiza meciuri

Ajax Amsterdam - Sturm Graz

Atat olandezii de la Ajax cat si austriecii de la Sturm Graz, au incheia sezonul trecut pe pozitiile secunde in campionatele interne; iar acum urmeaza a se intalni in calificarile Champions League. Ajax dezamageste sezonul trecut atat in performantele interne cat si in prestatiile europene. De partea cealalta, Sturm Graz se pot declara multumita cu obtinerea Cupei. Aceste doua echipe urmeaza a se intalni pentru prima data.

Ajax Amsterdam

Cu toate ca inca detin denumirea de cea mai cunoscuta echipa din Olanda, Ajax nu a mai obtinut un trofeu inca din 2014. Asa ca ne aspetam sa faca ceva in aceasta prinvinta in sezonul actual, atat in campionat si cupa, cat si in prestatiile europene - din care au fost eliminati sezonul trecut cu usurinta. Tanarul lor talent Kluivert, a fost vandut Romei, dar mentionam ca si Viergever a parasit echipa in aceasta vara. In schimb si-au intarit lotul prin transferurile lui Blind de la Manchester United, Tadic venit de la Southampton, Labyad de la Utrech si tanarul star de la Mechelen - Bande.

Sturm Graz

Terminarea campionatului pe pozitia secunda, dar in special obtinerea Cupei sunt motive suficiente pentru cei de la Sturm Graz sa declare ca au avut un sezon reusit. In perioada trasferurilor au facut multe schimbari, fiind important de notat faptul ca atacantul Alar, mijlocasii Jeggo, Rocher si Pozmann, plus fundasul Schoissengeyr  vor urma sa evolueze  la echipele rivale Austria si Rapid. Unul din noii jucatori sositi, a reusit deja sa se faca remarcat inscriind pentru victoria din Cupa impotriva celor de la Siegendorf, fiind vorba despre atacantul Pink. Pe langa acesta a mai sosit inca un atacant - Hosiner, mijlocasii Ferreira si Obermir, si fundasul Avlonitis.

{{notification_msg}}