Analiza meciuri - Pagina 186 - Blog

Analiza meciuri
216

Ucraina Super Cupa: Shakhtar Donetsk - Dynamo Kiev

Super Cupa Ucrainei se decine in acesta seara intre Shakhtar Donetsk si Dynamo Kiev. Shakhtar reusind sezonul trecut dubla, castigarea Cupei cat si a campionatului, la doar doua puncte diferenta de pozitia secunda. In ultimile cinci intalniri Dynamo Kiev se dovedeste superioara in fata celor de la Shakhtar, reusind trei victorii, o remiza si o infrangere in finala cupei.

  • Share
Analiza meciuri
112

Danemarca: Aalborg - Midtjylland

Aalborg si Midtjylland dau startul in a doua etapa a celei mai puternice ligi din Danemarca. In prima etapa, Allborg castiga la Sonderjyske, iar campioana Midtjyland obtine doar un punct din confruntarea cu Aarhus. In ultimii trei ani, Midtjylland ramane neinvinsa in fata gazdelor din aceasta etapa, sezonul trecut castigand 3-0 pe teren propriu, ca apoi in deplasare sa remizeze 3-3.

  • Share
Analiza meciuri
274

Europa League: Maccabi Tel Aviv - Ferencvaros

Dupa ce in urma cu o saptamana au remizat 1-1, Maccabi Tel Aviv si Ferencvaros vor decide in acest duel avansarea in runda secunda de calificari pentru Europa League. Israelienii de la Tel Aviv au mai multa exterienta in competitiile europene si se afla in postura de favoriti.

  • Share
Analiza meciuri
225

Brazilia: Flamengo - Sao Paulo

Derby-ul etapei 13 din Brazilia - Seria A, se da intre aceste doua rivale din Rio de Janeiro si Sao Paulo. Flamengo ocupa prima pozitie a clasamentului, cu doar patru puncte in plus fata de a treia clasata Sao Paulo. Rezultatele sezonului trecut intre aceste doua echipe s-au terminat la egalitate.

  • Share
185186187188189
{{notification_msg}}