Analiza meciuri - Pagina 187 - Blog

Analiza meciuri
281

Champions League: Zrinjski Mostar - Spartak Trnava

Astazi se vor disputa ultimile sase meciuri a rundei secunde de calificari pentru Champions League, iar aceasta intalnire dintre Zrinjki si Spartak Trnava, se anunta una din cele mai interesante. Gazdele acestui meci aflandu-se sub presiune, deoarece Trnava a batut in urma cu sapte zile pe teren propriu cu scorul de 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
119

Europa League: Honved - Rabotnicki

In tur macedonienii de la Rabotnicki triumfa in fata ungarilor de la de Honved, cu scorul de 2-1. Acest rezultat face ca gazdele acestei partide sa fie sub presiune, fiind nevoiti sa castige pentru se califica in faza urmatoare. Aceste doua echipe se intalnesc pentru prima data, in aceasta faza de calificare pentru Europa League.

  • Share
Analiza meciuri
139

Champions League: Steaua Roşie B. - Spartaks Jurmala

Aceasta partida se anunta una dintre cele mai interesante din aceasta seara, din cadrul retururilor primei runde de calificare pentru Liga Campionilor.  Steaua Rosie si Spartaks au remizat 0-0 in urma cu sase zile la Riga, iar acum campionii Serbiei se afla in postura de favoriti.

  • Share
Analiza meciuri
158

MLS: Los Angeles FC - Portland Timbers

Acest duel din Major Soccer League al Conferintei de Vest, aduce fata in fata doua echipe  ce se afla intr-o forma recenta de invidiat. Los Angeles se afla pe pozitia a doua si aduna cinci puncte in plus fata de Portland,  dar are doua meciuri disputate in plus. Toate premizele ne sugereaza un meci de mare calitate.

  • Share
186187188189190
{{notification_msg}}