Europa League: Osijek - Glasgow Rangers

Analiza meciuri

Osijek - Rangers

Acesta confruntare este cu siguranta una dintre cele mai interesante din aceasta runda secunda de calificare Europa League. Fiind disputata intre echipa croata Osijek, care a fost eliminata anul trecut in faza play-off-urilor acestei competitii;  adversarii acestei confruntari fiind puternica echipa scotiana Rangers, care din acest sezon va fi sub conducerea legendei lui Liverpool - Steve Gerrard.

Osijek

Termina pentru al doilea sezon consecutiv pe a patra pozitie a clasamentului in Croatia. In prima runda trec cu scorul general 3-2 de moldovenii de la Petrocub. Osijek ne-a demostrat sezonult trecut forta de care dispune in a treia runda de calificare, eliminand pe olandezi de la PSV; ca apoi sa fie sa piarda in fata celor de la Austria Viena in play-off. In perioada transferurilor efectueaza o serie de modificari in lot. Raman fara fundasii centrali Barac si Milovic, si mijlocasul Jambor. In schimbul acestor absente completeaza lotul cu atacantul Henty,  mijlocasul  Kamenar, un fundas - Radeljic si portarul Ivusic.

Rangers

In urma cu doi ani au revenit in prima liga scotiana, dupa ce au fost retrogradati in liga inferioara datorita problemelor financiare avute; obtinand cea de-a doua clasare consecutiva pe pozitia a treia a clasamentului final. Sezonul trecut au fost eliminati inca din prima runda de calificare Europa League, de catre echipa luxemburgheza Niedercorn. Dar in acest sezon debuteaza mult mai bine in Europa League, trecand de macedonienii de la Shkupi cu scorul de 2-0, totodata acesta fiind si startul noului antrenor Steve Gerrard. Sub aceasta noua conducere, achizitioneaza un numar de noua jucatori pentru a reimprospata valoarea echipei. Datorita unor accidentari, mijlocasii Dorrans, Rossiter si Arfield,fundasul Wallace si portarul Foderingham - nu vor putea lua parte in aceasta disputa.

{{notification_msg}}