Analiza meciuri - Pagina 319 - Blog

Analiza meciuri
39

Finala Cupei Austriei: Rapid Viena – Salzburg

Doua echipe bune din fotbalul austriac se vor intalni in finala Cupei, care va avea loc in Klagenfurt joi seara. Salzburg este din nou campioana, iar Rapid Viena a terminat pe pozitia a 5 a si va fi singura sansa sa se califice in Europa League. 

  • Share
Analiza meciuri
147

Finala Cupei Turciei: Istanbul Basaksehir – Konyaspor

Miercuri seara va avea loc finala Cupei Turciei si nu le vom vedea pe Besiktas, Fenerbahce si Galatasaray, deoarece finalistele sunt Konyaspor si Basaksehir. Totusi nu este o surpriza prezenta celor de la Basaksehir in aceasta faza, fiindca a dus o lupta grozava pentru primul loc cu Besiktas, in timp ce Konyaspor ocupa doar pozitia a 10 a, cu o etapa inainte de final. 

  • Share
Analiza meciuri
28

Duel pentru calificarea în Europa League: KV Oostende – KRC Genk

Acest meci pune capat play-off-ului din Belgia si vom afla ce echipa se va califica in Europa League. Oostende a terminat pe locul 5 campionatul si acum in play-off se afla pe pozitia a 4 a, fiind foarte aproape de a juca in europa. 

  • Share
Analiza meciuri
169

Play-off Serie B: AC Perugia – Benevento

A doua mansa din semifinala pentru promovare in prima liga dintre Perugia si Benevento se va disputa marti seara. Benevento are un moral mai bun, fiindca a castigat cu 1-0 in tur, acum 3 zile.

  • Share
318319320321322
{{notification_msg}}