ˆ

Duel pentru “supravieţuire” : Las Palmas - Getafe

Un meci interesant in ceea ce priveste lupta pentru mentinerea in prima liga. Ambele echipe sunt aproape de zona retragrodabila, Las Palmas fiind la egalitate de puncte cu primul loc care duce in liga secunda, iar Getafe are cu doua puncte mai mult.

[…]

Derby de tradiţie în Turcia: Fenerbahce - Beşiktaş

Finalul etapei cu numarul 23 din prima liga din Turcia, pune fata in fata doua mari rivale, Fenerbahce si Besiktas in confruntarea de la Istanbul. Besiktas are o etapa restanta, dar si asa este lider in clasament, cu un punct mai mult decat Fenerbahce.

[…]

Derby în Franţa: Olympique Lyon - Paris Saint-Germain

Un derby  francez, va pune capat etapei cu numarul 28 in Ligue 1. De departe sunt favoriti in aceasta confruntare parizienii, care se afla pe locul 1 de la inceputul campionatului, iar in momentul de fata au 34 de puncte mai mult decat cei de la Lyon, care ocupa pozitia a 5 a.

[…]

Derby în Serie A: Juventus - Inter Milan

Ultimul meci al etapei cu numarul 27 din Serie A, este un derby care aduce fata in fata doua mari rivale, Juventus si Inter Milan. In acest moment Juventus este liderul clasamentului, iar Inter este pe pozitia a 5 a, la 10 puncte distanta. Intalnirea din tur de pe Giueppe Meazza, s-a terminat fara goluri.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Betfair logoBetfair450 RON
4Fortuna logoFortuna300 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON