Analiza meciuri - Pagina 230 - Blog

Analiza meciuri
29

Franta Ligue 1:AS Monaco - Lille

In primul meci al etapei a 30 a din Ligue 1 avem un meci intre echipa de pe locul doi Monaco si Lille, echipa ce are 35 de puncte mai putin in clasament. Monaco este favorite si are patru victorii consecutive in meciurile contra lui Lille.

  • Share
Analiza meciuri
191

Liga Campionilor:Barcelona - Chelsea

Unul din ultimele meciuri din mansa a doua a optimilor ligii campionilor ne aduce fata in fata pe FC Barcelona si Chelsea. Partida tur s-a terminat la egalitate 1-1, asa ca ambele echipe au sanse sa mearga mai departe, Barcelona avand un usor avantaj dup ace a reusit sa marcheze in deplasare.

  • Share
Analiza meciuri
248

Italia Serie A:Juventus - Atalanta

In acest meci restanta din etapa a 26 a din Serie A, liderul Juventus urmeaza sa primeasca vizita echipei de pe locul opt, Atalanta. Juve are 30 de puncte mai mult, in vreme ce Atalanta nu a pierdut in ultimele cinci etape disputate. In meciul direct jucat in turul campionatului scorul a fost egal 2-2.

  • Share
Analiza meciuri
96

Liga Campionilor:AS Roma - Shakhtar Donetsk

Saptamana aceasta se decid toate sfertfinalistele din Liga Campionilor, iar unul dintre cele mai interesante partide este intalnirea dintre Roma si Shakhtar. Shakhtar pleaca cu un avantaj dupa scorul de 2-1 din tur si are patru victorii in meciurile directe contra Romei, in vreme ce Roma i-a invins doar o singura data.

  • Share
229230231232233
{{notification_msg}}