Italia Serie A:Juventus - Atalanta

Analiza meciuri

Juventus – Atalanta

In acest meci restanta din etapa a 26 a din Serie A, liderul Juventus urmeaza sa primeasca vizita echipei de pe locul opt, Atalanta. Juve are 30 de puncte mai mult, in vreme ce Atalanta nu a pierdut in ultimele cinci etape disputate. In meciul direct jucat in turul campionatului scorul a fost egal 2-2.

Juventus

Juventus are o serie de noua victorii acasa impotriva lui Atalanta si o serie de cinci victorii in campionat si sunt lideri in Serie A dupa ce Napoli a reusit sa castige doar un punct in ultimele doua partide disputate, in timp ce ei au invins pe Lazio si Udinese. In Liga campionilor Juve a reusit sa se califice in sferturile de finala dupa ce a eiliminat-o pe Tottenham. Antrenorul Alegri roteste des jucatorii, si probabil ca v-a face acelasi lucru si in acest meci, singurii jucatori indisponibili fiind Cuadrado si Bernardeschi.

Atalanta

Atalanta este neinvinsa de cinci etape si este la sase puncte de locurile ce duc in competitiile europene. Atalanta a invins pe Sassuolo, Bologna si Chievo si a facut egal cu Crotone si Fiorentina. Atalanta a jucat si in Cupa Italiei acolo unde a fost eliminata de Juventus in semifinale dup ace a pierdut ambele meciuri, iar in Europa League a fost eliminate de Borussia Dortmund dupa ce a pierdut in deplasare cu 3-2 si a facut egal 1-1 acasa. Acum ei se pot concentra doar pe campionat, singurul jucator accidentat este stopperul Caldara.

{{notification_msg}}