Liga Campionilor:AS Roma - Shakhtar Donetsk

Analiza meciuri

AS Roma – Shakhtar Donetsk

Saptamana aceasta se decid toate sfertfinalistele din Liga Campionilor, iar unul dintre cele mai interesante partide este intalnirea dintre Roma si Shakhtar. Shakhtar pleaca cu un avantaj dupa scorul de 2-1 din tur si are patru victorii in meciurile directe contra Romei, in vreme ce Roma i-a invins doar o singura data.

AS Roma

Roma se poate califica daca invinge cu 1-0, dup ace scorul in tur a fost de 2-1 pentru Shakhtar. Roma a condus cu 1-0 la pauza, dar a pierdut meciul in repriza a doua. Dupa meciul cu Shakhtar, Roma a pierdut cu 2-0 contra lui Milan in campionat, a invins pe Napoli cu 4-1 si pe torino cu 3-0. Karsdorp este accidentat si nu v-a juca contra lui Shakhtar.

Shakhtar Donetsk

Shakhtar a castigat toate cele cinci meciuri oficiale jucate anul acesta, patru in campionat si meciul cu Roma din Liga, si sunt foarte increzatori intr-o calificare, chiar daca joaca in deplasare contra Romei, echipa ce a inscris sapte goluri in ultimele doua partide de campionat. Stopperul Kryvtsov si mijlocasul Malyshev sunt accidentati, in vreme ce fundasul Srna este suspendat pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}